Yılbaşı hazırlığına son bir dokunuş....

Yılbaşı hazırlığına son bir dokunuş....

Makyaj ve tırnak bakım ürünleriyle güzelliğinizi taçlandırmaya ne dersiniz?

Fresh’n Soft’un yılbaşı için hazırladığı makyaj kiti güzelliğin tamamlayıcısı olan sağlıklı bir cildin anahtarını sunarken, makyajınıza son bir dokunuş yapmanıza olanak sağlıyor. Siz de Fresh’n Soft’un cilt tipine uygun, cildi nemlendiren, besleyen ürünlerinin yer aldığı makyaj kitini kendinize armağan edebilir ve yılbaşının yıldızı olabilirsiniz.

Tırnaklar sağlıklı, eller bakımlı…

Gündelik hayatta bakımlı ve sağlıklı ellere sahip olmak önemlidir ve güzel eller için tırnakların önemi yadsınamaz. Cildimize gösterdiğimiz özeni, ellerimize ve tırnaklarımıza da göstermeliyiz. Bu yüzden; tırnaklarımız için uygun ve sağlıklı ürünleri tercih etmeliyiz.

Oje çıkarılırken defalarca temizleme işlemi uygulanması, tırnakta kurumaya ve tahrişe yol açıyor. Aseton, tırnak cilalarını etkin şekilde çıkartan kimyasal bir çözücüdür. Yoğun kullanımında tırnakları olumsuz etkileyerek, daha kolay kırılabilir hale getirir ve hatta ciltte sorunlara neden olabilir. Fresh’n Soft’un aseton içermeyen ve E vitamini ile desteklenen ürünü; cildin elastikiyetini, pürüzsüzlüğünü koruyarak tırnak çevresinin kurumasını önler.

Tırnaklarınızın sağlıklı kalması için tercih edebileceğiniz asetonsuz oje çıkarıcı ile güzel tırnaklara sahip olmak çok daha kolay.

Yüz çevresindeki her bölge için uygulanabilir!

Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu, %100 doğal pamuktan üretilen bir dokuya sahiptir. Bu yapısı ile göz ve dudak gibi hassas bölgeler de dâhil, yüz çevresindeki her bölgede rahatça kullanılabilir. Otomatik makinelerde el değmeden üretilen Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu, kozmetik yönetmeliğince istenilen tüm testlerden başarıyla geçerek, kişisel bakımınızı güvence altına alıyor. Dermatolojik testlerle de ciltle olan uyumluluğu onaylanan Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu, cildinizin sağlığından ödün vermeden makyajınızı düzeltmenizi sağlıyor. Bir paketinde yer alan 80 çubuğuyla, uzun süreli bir kullanım için uygundur.

Pamuk dokusu, yüzün farklı bölgelerinde kullanılabilen yapısı ve inceden kalına uzanan ucuyla, makyaj sürecinde kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Fresh’n Soft makyaj düzeltme çubuğu ile siz de makyajınızı pratik bir şekilde, zamandan tasarruf ederek tamamlayabilirsiniz.

Makyaj temizleme mendilleri

Kasvetli kış günleri ve yoğun mesai saatlerinin vermiş olduğu yorgunluk kadınların makyaj temizlemeleri ile ilgili pratik çözümlere olan ihtiyacını artıyor. Özellikle hassas ciltler dikkate alınarak üretilen Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, cildin pH dengesine uyumlu içeriğiyle, cildi tahriş etmeden temizler. Kuru veya karma ciltler için iki ayrı seçenek sunan Fresh’n Soft’un bütün ürünleri dermatolojik olarak test edilerek GMP’ye uygun üretim tesislerinde üretilmektedir. Alkol ve paraben içermeyen Fresh’n Soft’un makyaj temizleme mendilleri, özel formülünü jojoba yağı, zeytinyağı, papatya ve aloe vera gibi özlerle destekliyor. Böylece makyaj sonrası cildin nem dengesini korurken teninizin canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanmasını sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.