Yılbaşı Kumbarasıyla Geleceğe Işık Tut

Yılbaşı Kumbarasıyla Geleceğe Işık Tut

İzmir’in yaşam merkezi MaviBahçe, Geleceğe Işık Tut Derneği’nin katkılarıyla Yılbaşı Kumbarası kampanyasını başlattı.  Bu proje çerçevesinde MaviBahçe’ye konulan kumbarada toplanan hediyeler, ihtiyacı olan çocuklara ulaştırılacak.

MaviBahçe, C Blok zemin katına koyduğu özel hediye kumbarası ile çocukları sevindirmeye yönelik bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Geleceğe Işık Tut Derneği’nin de destek olduğu bu proje ile MaviBahçe’ye koyulan kumbaraya isteyen herkes hediye atabilecek. Toplanan hediyelerle ihtiyacı olan çocuklar sevindirilecek. 

Çocuklara Hediye Vermek İsteyen Herkes MaviBahçe’ye

Yılbaşına özel olarak kurgulanan bu proje, ihtiyaç sahiplerinin de güzel bir yılbaşı geçirmesini sağlayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan MaviBahçe yetkilileri, “MaviBahçe yönetimi olarak çocukları sevindirmeye yönelik bir proje gerçekleştirmek istedik. Kendimizin yaptığı bir hediye kumbarası koyduk. İhtiyaç sahiplerini belirleme ve ürünleri gönderme konusunda Geleceğe Işık Tut Derneği’nden destek alacağız. Çocuklara hediye ulaştırmak isteyen herkesi buraya bekleriz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.