Yılbaşında Pekin ördeği yenir

Yılbaşında Pekin ördeği yenir

Red Dragon Çin Restoran Zinciri geleneksel hale getirmeyi amaçladığı ''Yılbaşında hindi yerine, Pekin ördeği yenir'' sloganıyla bir kaç yıl önce başlattığı kampanyayı bu yılda sürdürüyor.  

Bu yıl da Red Dragon Restoranları özel olarak yetiştirilmiş Pekin ördekleri ve geleneksel sunumuyla hayli iddialı.

İzmir'deki Red Dragon'un Çinli koordinatörü Jack Khan, nar gibi kızarmış nefis bir lezzet olan ördeklerin geçen yıl büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, ''Geçtiğimiz yıllardaki yılbaşı döneminde gerek ördeğin yapılışı gerekse evlere ve toplantılara adrese teslim servislerimizde hiç bir aksaklık olmadı. Bu yıl da 483 00 79 numaralı telefonlarımızdan arayan ve yılbaşı kutlaması yapacak müşterilerimizin tüm taleplerini eksiksiz olarak yerine getireceğiz'' diye konuştu.

 

''Hindi yerine Pekin ördeği''

 

Red Dragon'un genç sahibi Tolga Işık ise, ''Yılbaşında misafirlerimize ve ekspres servis için arayan müşterilerimize, motorlu kuryelerimiz en kısa zamanda sipariş verdikleri yiyecekleri ve Pekin ördeğini teslim edecekler'' şeklinde konuştu.

Bu konuda bir marka haline geldiklerinin altını çizen Işık sözlerini şöyle tamamladı: ''Pekin ördeği pek çok işlemden sonra servis ediliyor. Çinli usta aşçılarımızın altın dokunuşları ve geleneksel yöntemlerle işledikleri bu nefis lezzet yeni yılda da büyük ilgi görecek. Fiyat politikamızı ise geçen senede olduğu gibi uygun tuttuk. Misafirlerimiz ve müşterilerimiz sadece 119 TL'ye Pekin ördeği yiyebilecekler. Restoranımıza gelenlerin çok güzel bir yılbaşı geçirmelerini sağlayacağız.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.