“Yıldıramayacaksınız”

“Yıldıramayacaksınız”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, adliye binasının girişinde meydana gelen terör saldırısının olduğu noktaya karanfil bırakarak terörü lanetledi.

“Yıldıramayacaksınız”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, adliye binasının girişinde meydana gelen terör saldırısının olduğu noktaya karanfil bırakarak terörü lanetledi. Başkan Karabağ, “Teröre de ona destek verenlere de lanet olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şu çok iyi bilinmelidir ki bizi asla yıldıramayacaklar” dedi. Karabağ, kahraman şehit polis memur Fethi Sekin’in isminin Bayraklı’da yaşatılacağını söyledi.

aa-002.jpgbay.jpg

Yaşanan hain terör saldırısını şiddetle kınayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, terör saldırısının meydana geldiği adliye binasının önüne giderek karanfil bıraktı. Karabağ, ülkenin bölünmesine asla izin vermeyeceklerini belirterek, “Teröre karşı tek yumruk olacağız. Şimdi bir ve beraber olma zamanı. Kahraman polis memurumuz Fethi Sekin büyük bir katliamı önledi. Şehidimizin ailesine bundan sonraki süreçte elimizden gelen desteği vereceğiz. Şehidimizin ismini Bayraklı’da yaşatacağız. Kahraman polisimize ve adliye katibi Musa Can kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Terör örgütlerinin ülkemiz üzerindeki oyunlarına asla gelmeyeceğiz. Bu ülke kolay kurulmadı. Kimsenin bölmeye gücü yetmeyecek. Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

aa-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.