Yıldırım Baytekin gazetecilerle buluştu

Yıldırım Baytekin gazetecilerle buluştu

31 Mart 2024 yılında yapılacak seçimler için çalışmalarını yürüten CHP kanadının en güçlü adaylarından Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi seçim maratonu hız kazanmaya devam ediyor. CHP’nin Torbalı Belediyesi’nde aday olması en güçlü isimlerinden olan Yıldırım Baytekin, kahvaltı organizasyonunda gazetecilerle bir araya geldi. Torbalı halkı tarafından da sevilen ve popülerliği yüksek olan Yıldırım Baytekin, yerel ve ulusal basına seçim vizyonu hakkında bilgiler vererek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

whatsapp-image-2023-12-13-at-15-04-13.jpeg

“VATANDAŞ İÇİN ADAYIM”

Hem kendi fikirlerini anlatan hem de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım Baytekin, “Görev layık görülürse en iyi şekilde yapacağıma eminim. Vatandaş için, çiftçi için, emekçi için, öğrenci için, işçi için, işsiz için kısaca her kesimden halkımız için bu göreve talip oldum. Belediye Başkanı dediğiniz kişinin vizyonlu, kültürlü, çözüm odaklı, herkesi kucaklayan, birleştirici bir kişi olması gerekiyor. Bu görevi layıkıyla yerine getirecek biri olduğumu düşündüğüm için aday oldum. Altını çizerek söylüyorum ki çok iyi hazırlandık. Tüm ihtiyaçların farkındayız ve çözmek için buradayım” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞI MUTLU BİR BELEDİYE İÇİN”

Torbalı’nın her ihtiyacını karşılayabilecek projeler hazırladığını belirten Yıldırım Baytekin, “Şu an aday adaylığı sürecindeyiz. Her ihtiyaca bir çözüm projemiz var. Bu süreçte aday olarak açıklanırsak daha detaylı bir şekilde projelerimizi sizlere aktarmaya devam edeceğim. Torbalı’da herkese ulaşmak her eve hizmet götürmek istiyorum. Ulaşılır, pratik çözüme dayalı, vatandaşı mutlu bir belediye hayal ediyoruz. Bunun için çalışıyoruz” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

whatsapp-image-2023-12-13-at-15-04-13-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.