Yıldırım Baytekin Torbalı'da sıkılmadık el bırakmadı

Yıldırım Baytekin Torbalı'da sıkılmadık el bırakmadı

CHP Torbalı Belediye Başkanı Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Dağtekke, Dirmil, Karakuyu, Helvacı ve Ormanköy köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Torbalılılar, Baytekin'e yoğun ilgi gösterdi.

Torbalı siyaseti denilince Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kanadında partisi için yaptığı çalışmalarla ilk akla gelen isimlerden olan Eğitimci İş İnsanı Yıldırım Baytekin, bu seçim döneminde hiç boş durmadı. Köy köy, mahalle mahalle her yeri gezip her eli sıkan CHP Torbalı Belediye Başkanı Aday Adayı Yıldırım Baytekin’i Torbalılılar bağrına bastı. Eğitimci kimliğiyle genç nesille iç içe olan, Torbalı’ya yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Yıldırım Baytekin, seçimlerde de en popüler adaylardan biri olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

whatsapp-image-2023-12-28-at-14-49-24.jpeg

YILDIRIM GİBİ KÖY ÇIKARMASI

Seçimin en güçlü isimlerinden biri olarak anılan CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, önceki gün Dağtekke, Dirmil, Karakuyu, Helvacı ve Ormanköy köylerine ekipleriyle birlikte çıkarma yaptı. Herkesi tek tek gezip gerek partisi gerekse çalışmalarından bahseden Yıldırım Baytekin, “Köylerimizi gezip, köylülerimizle sohbet ettik. Liseden arkadaşım Engin, Velim Ercan Bey ve öğrencim Taylan ile karşılaştım. Güzel sohbetler ettik. Çok mutlu oldum” dedi.

whatsapp-image-2023-12-28-at-14-49-26.jpeg

“TORBALI HİZMETİ FAZLASIYLA HAK EDİYOR”

Torbalı projelerini hazırlarken Torbalı’ya layık projeler için ince eleyip sık dokuduğunu dile getiren Yıldırım Baytekin, “Torbalı sadece sanayisiyle, fabrikasıyla değil; her türlü değeri ve hizmeti, fazlasıyla hak ediyor. O yüzden köylerimize sahip çıkmalıyız. Her zaman köylümüzün emrinde olmalıyız. Projelerimizi hazırlarken vatandaşlarımız nerede olursa olsun kendilerini merkezde hissedecekleri şekilde tasarımlarla süsledik. Biz inanıyoruz. Biz kazanacağız. Torbalı kazanacak” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-12-28-at-14-49-23-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-28-at-14-49-22-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.