Yıldırım Baytekin'den önemli ziyaretler

Yıldırım Baytekin'den önemli ziyaretler

Yoğun bir tempoyla hız kesmeden çalışmalarını sürdüren CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı ve Meclis Üyesi Yıldırım Baytekin, Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyaret gerçekleştirdi.

Aday adaylığı sürecinde çalışmalarına ara vermeden ilerleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Torbalı Ziraat Odası, Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlarıyla bir araya geldi. Torbalı’nın sorunlarını dinleyen ve projelerini anlatan Yıldırım Baytekin, “Göreve geldiğimizde projelerimiz ile hiçbir sorun bırakmayacağız” şeklinde konuştu. Gün içinde sokak sokak gezip halk ile iç içe görüşmeler de gerçekleştiren Yıldırım Baytekin’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

whatsapp-image-2023-12-13-at-15-26-20-2.jpeg

“PROJELERİMİZ TÜM SORUNLARI ÇÖZMEYE YETECEK”

Gerek aday adaylıkları gerekse meclis üyesi olduğu dönemlerde sorunlarla tek tek ilgilenen Yıldırım Baytekin, projeleriyle Torbalı’nın tüm sorunlarına çözüm getirmeyi hedefliyor. Kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı oda başkanlarına teşekkür eden Yıldırım Baytekin şu sözlere yer verdi:

“Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş ve Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Verimli bir proje oldu. Sorunlarımızı tekrar ilgililerden dinledik. İyi hazırlandık. Projelerimiz tüm sorunları çözmeye yetecektir.”

Oda başkanları ise süreçte, Yıldırım Baytekin’e başarılar dilediler.

whatsapp-image-2023-12-13-at-15-26-20.jpeg

“TÜM ODALAR TEK BİR YERDE”

Vatandaşlara kolaylık sağlanması adına tüm odaların birbirine yakın konumlandırılması gerektiğinin altını çizen Yıldırım Baytekin, “Göreve layık görüldüğümüzde projelerimizden biri de odalarımızı tek çatı altında toplamak. Vatandaşlarımız işlerini çözmek için ayrı ayrı yerlere gitmek yerine tek bir binada tüm işlerini halledebilmelidir. Bunun içinde projelerimiz var. Sorunları biliyoruz ve çözümlere iyi şekilde hazırlandık” dedi.

whatsapp-image-2023-12-13-at-15-26-20-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.