Yıldırım Baytekin'in projelerine muhtarlardan tam destek

Yıldırım Baytekin'in projelerine muhtarlardan tam destek

Koordinasyonlu çalışmayla vatandaşlara anında ulaşıp sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlayan projeleriyle gündeme damga vuran Yıldırım Baytekin, tek tek muhtarları gezerek desteklerini isterken muhtarlar da Baytekin'e, çalışmalarında başarılar diledi.

Torbalı’da bulunan oda ve derneklere ziyaretleri sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, muhtarları da ziyaret etmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi, Tepeköy Mahallesi, Muratbey Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi, Yazıbaşı Mahallesi tüm mahalleleri tek tek gezmeye başlayan Yıldırım Baytekin, “Tüm muhtarlarımızla görüşeceğiz. Sadece şu an değil göreve geldiğimizde de koordinasyonlu bir şekilde mahallelimizin sorunları için sürekli iletişimde kalacağız” dedi. Muhtarlar da ziyaretlerinden dolayı Yıldırım Baytekin’e teşekkür edip başarılar dilediler.

whatsapp-image-2023-12-20-at-07-48-33-4.jpeg

MUHTARLAR MASASI KURULACAK

Göreve geldiğinde ilk çalışmalarından birinin de muhtarlar masasını hayata geçirmek olduğunun altını çizen CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, şu sözlere yer verdi: “Mahallenin ve mahallelinin sorunlarını en yakından bilen ve takip eden kişilerden biri de muhtarlarımızdır. Vatandaşlarımızın sorunlarının hızlıca çözüme kavuşması için belediyeye muhtarlarımıza anında dönüş yapabilecek bir projemiz var. Böylece muhtarlarımız bizlere anında ulaşacak ve mahallelerimize geç kalınmadan hizmete başlanacak.”

whatsapp-image-2023-12-20-at-07-48-33-2.jpeg

ULAŞILABİLİR BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Tüm Belediye başkan aday adayları arasında en kolay ulaşılabilecek kişilerden biri olduğunu belirten Yıldırım Baytekin, “İnsanların dilediğinde ulaşabileceği, derdini anlatabileceği sosyal bir belediyecilik mantığıyla hareket edeceğiz. İsteyen herkes derdini hızlıca anlatacak ve derdine derman bulacak. Belediyemiz vatandaşlarımıza hizmet için var. Biz bu mantıkla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-12-20-at-07-48-32-2.jpeg

“SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Seçim sürecinde çalışmalarına hız veren Baytekin, “Vatandaşlarımızla tek tek görüşüyoruz. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Kimseyi ayırmadan tek tek her vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, emekçilerimizin dertlerini dinliyoruz. Bu tüm sorunlara cevap verecek projelerimizle göreve geldiğimizde çalışmalara başlayacağız. Vatandaşımız daha mutlu olacak. Torbalı hizmete doyacak” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

whatsapp-image-2023-12-20-at-07-48-33-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.