Yıldırım Ulupınar: "İYİ Parti geliyor... Herkes kendisine çeki düzen verecek!"

Yıldırım Ulupınar: "İYİ Parti geliyor... Herkes kendisine çeki düzen verecek!"

İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, tüm siyasi partilere meydan okudu

 

İYİ Parti’de gözler 17 Şubatta çevrildi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla İYİ Parti İzmir İl Binası açılışı gerçekleşecek. Program ise; Genel Başkan Akşener’i karşılama, Zübeyde Hanım’ın mezarına ziyaret, il binası açılışı ve son olarak 2 bin 500 kişilik yemek organizasyonu olacağı belirtildi.  

İl binası açılışı öncesi İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, hem il binası açılışı hem de Genel Başkan Akşener’in geleceği için çifte heyecan yaşadıklarını dile getirdi.

Tüm siyasi partilere meydan okuyan Ulupınar, “İYİ Parti geliyor. Herkes kendisine çeki düzen verecek. Artık 2 parti(AK Parti- CHP) dönemi bitti. İYİ Parti, birinci sıraya oturacak.  İzmir’de amacımız, tüm belediyeleri kazanmak” dedi.  

“HİÇ KİMSENİN ALTERNATİFİ DEĞİLİZ”

Ulupınar, teşkilatlanma çalışmalarıyla ilgili olarak, “30 İlçemizde çalışmalarımız bitti. 24 ilçemizde kongre yapıyoruz. Kalan 6 ilçemizde ilerleyen günlerde yönetimleri tamamlayıp kongreleri yapacağız. Biz iddialı bir siyasi partiyiz. Biz, hiç kimsenin alternatifi değiliz. Hiçbir siyasi partiye de ikame olarak kurulmadık. Biz hem yerelde hem de genelde iktidar olmak için kurulmuş bir partiyiz. Amacımız budur” ifadelerine yer verdi.

“İZMİR, İYİ PARTİ’NİN PROGRAMI İLE BİRE BİR ÖRTÜŞÜYOR”

Ulupınar, “Teşkilatlarımızı kurarken, çok rahattım. İzmir’de demokrasi, adalet, bayrak sevgisi, Atatürk sevgisi hat safhada.  İzmir’in bir duruşu var. Kırmızı çizgileri var. İzmir, hiçbir partinin arka bahçesi olmamıştır. Bu bağlamda İzmir, İYİ Parti’nin programı ile bire bir örtüşüyor. Onun için İzmir’de teşkilatlarımızı kurmak zor olmadı. Benim yönetimimde; Demokrat Parti, Ana Vatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Demokratik Sol Partisi, MHP, CHP ve AK Parti’den kişiler var. İlk defa siyasete giren 35-40 kişi var. İddia ediyorum ki; mevcut partilerden hiç birisi böyle bir yönetim kuramaz. Yönetime girmeleri için kimseye teklifte bulunmadım.  600 kişi talepte bulundu. Belli bir süzgeçten geçirdikten sonra yönetim kurulunu belirledim. Aradığımız en önemli kriter ise vatanseverlik…”

“ATATÜRK’ÜN PARTİSİNİ HOVARDACA HARCIYORSUNUZ”

CHP İzmir Örgütünü, sert bir dille eleştiren Ulupınar, “Bir anket çalışması yaptık. Ardından da bir açıklamada bulundum: 5 ilçeyi alıyoruz diye. Bu açıklamayı yaptığım sırada 18 ilçede anket sonuçları belliydi. 30 ilçe daha bitmemişti. Bu 18 ilçeyi irdelediğimizde, 5 ilçeyi, kapıyı açmak için harcayacağımız eforla alıyoruz. Mesela bir ilçede 3’üncü partiyiz. Ama birinci parti ile aramızda 1.2 gibi fark var. Bunlara bakınca bazı arkadaşlar rahatsız oluyorlar. Karşıyaka ile ilgili bir açıklama yaptım. ‘Karşıyaka’da beklediğimizden iyiyiz’ dedim. Bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Niye rahatsız oluyorsunuz ya? Kendinize çeki düzen verin! Atatürk’ün partisini hovardaca harcıyorsunuz. Bütün siyasi partilere sesleniyorum; İYİ Parti geliyor. Herkes kendisine çeki düzen verecek. Artık 2 parti(AK Parti- CHP) dönemi bitti. İYİ Parti, birinci sıraya oturacak.  İzmir’de amacımız, tüm belediyeleri kazanmak” diye belirtti.

“SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZ ZAMAN DAHA DA YÜKSELECEĞİZ”

İYİ Parti’nin sokağa indikten sonra daha da yükseleceğinin altını çizen Ulupınar, “Biz teşkilat olarak henüz sokağa inmedik. Bugün tüm partilerin yaptığı kamuoyu yoklamalarında İYİ Parti, yüzde 20’lerin altında çıkmıyor. Bu sadece Genel Başkanımızla, halkın arasındaki sevgi bağından kaynaklanıyor.  Biz yarın sokağa çıktığımız zaman daha da yükseleceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE TALİBİZ”

Ulupınar, son olarak şunları kaydetti: “Ülkede çok ciddi sıkıntılar var. Türkiye’de millet geleceğini göremiyor. Sırat köprüsünden geçiyoruz. İçeride ve dışarıda itibarımız kalmadı. İçeride özellikle milletin bölünmesinden fayda elde eden siyasi partiler, ülkeyi kaosa götürüyor. Biz, Türkiye’yi normalleştirmek için, toplumsal barışı sağlamak için, parlamenter sistemi tekrardan getirmek için geliyoruz. Türkiye’nin geleceğine talip bir siyasi partiyiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.