Yıldırım'dan Çok Sert Açıklama

Yıldırım'dan Çok Sert Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım Ovit Tüneli'nde Işık Göründü töreninde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım "Ovit Tüneli Işık Göründü" töreninde konuştu. Yıldırım, "Bu dağlarda teröre yer yok tünele ver var. Bölücülere yer yok, kardeşliğe yer var" dedi.

Başbakan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; 
 
Bu tünel 1 milyar 140 milyona mal oluyor. Bir an önce artık bu hasret bitsin, dağlar geçit versin, milletimiz birbiri ile buluşsun.
 
Toplam uzunlupğu 17,5 kilometreyi buluyor. 14 km gidiş 14 km geliş yani iki tünel. Rize'den çıkan Erzurum'a hiç araba sollamadan varacak. 
 
Buradan İkizdere'ye var. İyidere'ye doğru tam 9 tane daha tünel yapacağız. 34 km. yolun tamamını iki gidiş, iki geliş yapacağız. Rize'den çıkan Erzurum'a hiç araba sollamadan varacak. İspir'in fasülyesi Rize'ye daha erken gelecek. 
 
Bu dağlarda teröre yer yok tünele ver var. Bölücülere yer yok, kardeşliğe yer var.
 
KARADENİZ'İ AKDENİZ'E BAĞLAYACAĞIZ 
 
Vatandaşlarımız yıl boyunca "Ovit ne zaman kapandı, ne zaman kapandı" diye endişe etmeyecekler. Rizeli kardeşlerimizle Erzurumlu kardeşlerimize ne yaparsak az olur. Helal olsun, bu eserler sizlere helal olsun. 65. Hükümet olarak hedeflerimizden bir tanesi de Karadeniz'i Akdeniz'e, Güneydoğu'ya bölünmüş yollarla bağlamaktır. Bunun için tam 18 tane Edirne'de Artvin'e kadar kuzey, güney koridorları üzerindeki yol çalışmalarının yüzde 90'ı bitti. 
 
Biz AK Parti olarak yapamayacağımız şeyleri söylemeyiz. Anayasa değişikliğini de yapacağız. Başkanımızı da seçeceğiz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.