Yıldırım'dan Galatasaraylıları Kızdıracak Açıklama

Yıldırım'dan Galatasaraylıları Kızdıracak Açıklama

Aziz Yıldırım yaptığı son açıklamayla Galatasaraylılar'ı çok kızdıracak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi'nin yapılmasının planlandığı Gebze'deki arazide önemli açıklamalar yaptı. Fener'in patronu, pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesi ezeli rakibi kızdıracak açıklamalar yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılması için onay çıkmasının ardından basın mensupları ile Gebze'deki üniversite arazisini gezen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önemli açıkmalarda bulundu.

5 ve 10 yıllık planları olduğunu anlatan Aziz Yıldırım, üniversite kampüsünün nasıl inşa edileceğini planlar üzerinden gösterdi. Yıldırım, uzun vadede Gebze'deki arazi üzerinde yapmayı planladıkları projeleri gazetecilere anlattı. Fener'in patronu, Fenerbahçe Üniversitesi Kampüsü'nün isminin 3 Temmuz Kampüsü olacağını da bir kez daha hatırlattı.

Basın mensuplarının soruları üzerine hafta sonundaki Galatasaray derbisiyle ilgili düşüncelerini de aktaran Yıldırım, iddialı açıklamalar yaptı.

Yıldırım, "Kadıköy'de 17 yıllık gelenek var. 18, 19, 20 bu böyle devam eder" ifadesini kullandı.

Fener'in başkanı şöyle devam etti: "Tüm biletler satıldı. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Buradan onları da uyarıyorum. Tahriklere kapılmamalarını söylüyorum. Derbiyi Fenerbahçe kazanacak."  Kart cezalısı Mehmet Topal ve sakatlığı süren Jeremain Lens'in yokluğu hatırlatılınca, Aziz Yıldırım daha da iddialı konuştu: "Biz onları en kötü zamanımızda 6-0 yendik. 6 kere gittik, 6 attık!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.