YILDIRIM'DAN GÖZTEPE'YE KUTLAMA

YILDIRIM'DAN GÖZTEPE'YE KUTLAMA

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Şampiyon Göztepe'yi kutladı.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Şampiyon Göztepe'yi kutladı. Yıldırım yayınladığı kutlama yazısında şu sözlere yer verdi:

"O yıl bu yıl dedik", inandık ve sonunda büyük Göztepe taraftarının "ne zaman gelecek?" dediği "o büyük gece" geldi. Göztepemiz, müthiş bir final maçının ardından ipi göğüsledi. 14 yıl aradan sonra yeniden ait olduğu yere, Süper Lig'e yükselen gözümüzün nuru Göztepe'mizi kutluyorum. Güzel İzmirimiz'in de artık Süper Lig'de bir takımı var. Bu takım, hem taraftarı olduğum hem de ilçemin takımı. O yüzden her Göztepeli gibi sevincimin, mutluluğumun tarifi yok.

dfe7ca80-1987-4b61-8760-ca6e08974056.jpg

Şanlı Göztepe'mizin bu büyük başarısında emeği olanları, başta Kulüp Başkanımız Mehmet Sepil ve Başkanvekili Talat Papatya olmak üzere, teknik kadrodan aslan yürekli futbolculara, malzemecisinden sağlık ekibine kadar herkesi tebrik ediyorum. Tabi ki Türkiye'nin en asil ve tutkulu taraftarını unutacak değiliz. Arma'ya, Sarı Kırmızılı asil formaya aşık 12. Adam, bu büyük zaferin en büyük mimarlarındandır. İç saha, deplasman, uzak yakın demeden tutkusunun peşinden giden Göztepe aşıkları, nihayet muradına erdi. Zor da olsa şampiyonluk geldi ve 14 yıllık hasret sona erdi. Hayırlı olsun. 

Göztepe'mizin bu büyük başarısına katkısı olanları sayarken, İzmirinizin gururu Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ı anmamak olmaz. Kulübün ihtiyacı olduğu her an elini uzatan, sorunların çözümünde büyük katkısı olan Sayın Başbakanımıza, bir Göztepe taraftarları olarak teşekkür ediyorum. Konu İzmir ve hele de Göztepe olunca hepimizden daha fazla duyarlılık gösteren Sayın Başbakanımızın sayesinde, Göztepe'mizin Süper Lig'e yakışır bir stada çok yakında kavuşacağını da müjdeleyebiliriz. Gürsel Aksel Stadı için tüm engeller aşılmış, artık geri sayım başlamıştır. İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya'nın bu süreçteki emeklerini de unutmamak gerekir. 2. Lig'de oynarken, özellikle yerel yönetimlerin "aman kapımızı çalmasınlar" diye gizlendikleri dönemde Sayın Başbakanımız ve Mahmut Atilla Kaya Vekilimiz hep vardı, Göztepe'mizin yanındaydı. İlçem adına, ilçemin takımına, Göztepe'mize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Mazisi başarılarla dolu bu büyük camiaya, Süper Lig'de de zirveye oynamak yakışır. Şehrimizin, ilçemizin en kıymetli markası Göztepe'mizi dün olduğu gibi yarın da desteklemeye devam edeceğiz. Bu ilçenin bir siyasetçisi olarak, ne zaman ihtiyaç olursa Göztepe'mizin yanında olacağız. İlçelerinde Göztepe gibi bir değerin olduğunu sadece şampiyonluk gelince hatırlayan yerel yöneticileri de bu büyük taraftar ve camia unutmayacaktır. 

Temel Yıldırım
Adalet ve Kalkınma Partisi
Konak İlçe Başkanı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.