Yıldırım'dan Partililerine FETÖ Uyarısı

Yıldırım'dan Partililerine FETÖ Uyarısı

Binali Yıldırım, partililerini FETÖ konusunda uyardı

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

* Hiç kimse FETÖ'nün oyununa gelmesin. FETÖ diğer partilerile bilrilte AK Parti içinde de tereddütler ortaya çıkarmak için her türlü hileye başvuruyor. Hata yapılabilir ama hainlik affedilmez.

* AK Parti'den yüz bulamayan FETÖ'cüler soluğu diğer partilerde alıyor. * Terör örgütlerinin hayat kaynağı Suriye'dir Irak'tır. Orada güvenlik sorunları çözüldüğü zaman Türkiye'de terör konusunda bir mesafe kat eymiş olacağız.

* Güney hudutlarımızı emniyete aklam için ÖSO öncülüğünde Fırat Kaklanı harekatını başlattık. Gaziantep'te 56 vatandaşımızın ölümüne yol açan canlı bomba saldırısı bardağo taşıran son damla oldu.

* Suriyeliler kendi topraklarına dönmeye başladı. Cerablus'ta okullar açıkldı, hayat normale dönmeye başladı. El Bab ve kuzeyindeki 5 bin kilometrekarelik alanı her türlü terör unsurlarından temizlenen kadar bu harekat kesintisiz devam edecek

* Suriye'nin toprak bütünlüğü bizim için önemlidir. Irak'ta kardeş kanının akmasına sebep olacak tehlikeli girişimlere müsamaha gösterilmemelidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.