Yıldız İçin Büyük Övgü Bütün Sıkıntıları Kapatıyor!

Yıldız İçin Büyük Övgü Bütün Sıkıntıları Kapatıyor!

Spor Toto Süper Lig' de 25. Hafta geri de kalırken, Trabzonspor evinde Konyaspor' u ağırladı. Maç sonucu, bordo mavililerin galibiyeti ile sonuçlandı.

Tivibu Spor için röportaj veren yazar Erman Özgür, geri de kalan maç ile ilgili, enteresan değerlendirmeler de bulundu.

Yıldıza Övgü Dolu Sözler

Ligin 25. Haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. 2-1’lik bir skorla maçın galibi Trabzonspor oldu. Maçın ardından birçok değerlendirme yapıldı. Erman Özgür' ün yaptığı betturkeygiris.org yorumlar dikkat çekti. Maç ile ilgili önemli detaylar veren ve yorumlar yapan yazar, değerlendirmelerini Tivibu Spor’ da yaptı.

25.jpg

Özelikle Dorukhan için söylediği sözler, gündemde yer aldı. Dorukhan'ın adeta bir kahraman olduğunu söyleyen Erman Özgür, “ Dorukhan Trabzonspor' da nerede bir sıkıntı olursa, orayı kapatıyor. Çok iyi bit transfer yapmış. Geçen hafta orta saha da iken bu hafta sağ bekin yıldızı Dorukhan’dı” dedi. Ayrıca sözlerine Dorukhan' ın çok özel bir performans sergilediği ile ilgili yaptığı açıklamalar ile devam etti.

Ünlü Yorumcudan Trabzonlu Oyuncuya Enteresan Yorumlar

Yine ünlü yorumcu ve yazar, enteresan bir değerlendirme yaptı. Trabzonspor ve Konyaspor maçını Trabzonspor' un kazanması ile ilgili ilgili yaptığı futbolcu değerlendirmeleri ile ilgili Visca için, “ Aldığı parayı hak ediyor. Türkiye’de en çok hak eden ve emek veren futbolculardan biri “ açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.