Yıldız, “Karabağlar’ın sosyal demokrat çizgisini ileri taşıyacağız”

Yıldız, “Karabağlar’ın sosyal demokrat çizgisini ileri taşıyacağız”

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “İlçe başkanlığı görevimiz boyunca Karabağlar’ın sosyal demokrat çizgisini başarıyla temsil ettik” açıklamasında bulundu. 

21 Aralık cumartesi günü yapılacak CHP Karabağlar ilçe kongresinde yeniden aday olan Yıldız, çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle toplantılarına ağırlık veren Yıldız, “2015’te göreve geldiğimizden beri ilçemizde sosyal demokrat siyasetin grafiğini yükselttik. Bunu örgütümüzle ve Karabağlar halkıyla birlikte başardık. Yine başaracağız” dedi. 

Yıldız, ilçe başkanı olduktan sonra ilçedeki toplumsal muhalefetin birlikte hareket etmesi için özel bir çaba sarf ettiklerinin altını çizerek, “Bu konuda ilk sınavımızı 16 Nisan 2017 Anayasa Referandumu’nda verdik. Yüzde 64’ün üzerinde bir oyla tek adam rejimine hayır dedik. Bu oran Türkiye’deki demokrasi güçlerinin sesinin en yüksek çıktığı ilçelerden biri olduğumuzu gösteriyor. Bunda ilçe örgütümüzün payı büyüktür” şeklinde konuştu. 

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri’nde ittifakların söz konusu olduğunu hatırlatan Yıldız, “Cumhur İttifakı’nın iki partisi AKP ve MHP’nin oyları ancak bizim oy oranımızı yakalamıştır. CHP olarak tek başımıza elde ettiğimiz başarı bizim için önemli. Ancak bunun yanında  Millet İttifakı olarak İzmir’de örnek gösterilen bir seçim ortamı oluşturduk” açıklamasını yaptı. 

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde de yüzde 54 oy oranıyla sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağını Karabağlar’da dalgalandırmaya devam ettiklerini ifade eden Yıldız, şöyle konuştu: 

“Görevde olduğumuz süre boyunca girdiğimiz tüm seçimlerde, toplumsal muhalefeti birlikte örgütledik, altıoklu bayrağımızı birlikte zirveye çıkardık, birlikte başardık. Yeniden, birlikte başarmak için yola çıktık. Şimdi daha büyük hedeflere birlikte ulaşacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.