Yıldız Tilbe hem coştu hem de coşturdu!

Yıldız Tilbe hem coştu hem de coşturdu!

Yıldız Tilbe, Bayhan Müzik organizasyonuyla dün gece İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda sahneye çıktı. Gördüğü ilgi üzerine çok mutlu olan sanatçı hem coştu, hem de binlerce müzikseveri konseri boyunca coşturdu.

Bayhan Müzik organizasyonuyla dün gece İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda sahneye çıkan ve bir klasik olan "Delikanlım" ile sahneye çıkan ünlü Yıldız Tilbe, 3 saat aralıksız şarkı söyledi. Her zaman soğuktan yakınan Tilbe, "Ne güzel oldu, burası sizlerle sıcacık." diyerek kendisini izlemeye gelen İstanbullularla eğlenceli diyaloglar yaşadı.

895416526.jpg

Hem Coştu, Hem Coşturdu

Yıldız Tilbe, kendine has yarattığı tarzında bu kez kırmızı bir elbise seçti. Sahnede parlayan Yıldız, konserin ilerleyen anlarında bir hayranın taktığı çiçekli taç ile de bahar çocukları gibiydi. Gördüğü ilgi üzerine çok mutlu olan sanatçı hem coştu, hem de binlerce müzikseveri konseri boyunca coşturdu.

Yıldız Tilbe, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla 17 Mayıs'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde tekrar İstanbullular ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.