Yıldız Tilbe, İzmir'de rekora imza attı

Yıldız Tilbe, İzmir'de rekora imza attı

İzmir’de sahne alan Yıldız Tilbe’yi yaklaşık 1600 kişi dinledi.

Kaya İzmir Thermal&Convention’da düzenlenen yemekli konser programında sahne  alan Yıldız Tilbe’yi 1600 hayranı dinlemeye gelerek Yıldız Tilbe’nin rekor sayıda katılımlı bir konser vermesine neden oldu.   Sahneye parfüm şişesiyle çıkan Tilbe;’ Koku benim için çok önemli. Güzel kokmak lazım’’ dedi.  O ses Türkiye’de yer aldığı için Mayıs ayına dek hiçbir konsere çıkmayacağını dile getiren sanatçı hayranlarından tam not aldı.

Dillerden düşmeyen şarkılarını yaklaşık 1600 hayranı için seslendiren Yıldız Tilbe, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede yaklaşık 3 saat kalan Yıldız Tilbe,’’ Bu gece formumdayım. Sahneden inmek gibi bir niyetim yok. Repertuarın dışına çıkıp içimden geçen tüm şarkıları söyleyeceğim. Hadi beraber hüzünlenip beraber oynayalım’dedi. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Tilbe yaptığı ilginç dansları ise büyük alkış aldı. Şarkılarını hayranları ile beraber söyleyen ünlü şarkıcı zaman zaman söylediği duygusal şarkılarla da gelenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Tiamo Tur’un  Kaya İzmir Thermal& Convetion’da düzenleyeceği konser programları Ebru Gündeş ile devam edecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.