Yıldızların Altında müzikaline büyük ilgi 

Yıldızların Altında müzikaline büyük ilgi 

İzmir Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği ve açıkhavada oynanan ‘Yıldızların Altında’ müzikali yoğun ilgi görüyor.  

Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesine kurulan 120 kişilik kapasitesi olan Bozkurt Kuruç açıkhava sahnesinde Türk Tiyatrosu'nun unutulmaz müzikallerinden, unutulmaz şarkıların yer aldığı ‘Yıldızların Altında’ müzikali İzmirlilerden tam not aldı. Haftanın üç günü; salı, perşembe ve cumartesi akşamları seyirciyle buluşan müzikal, İzmir Devlet Tiyatrosu’nun tiyatroseverlere Eylül ayı sürprizi oldu. 

yildizlarin-altinda--(6).jpg

MÜZİKALLERDEN KESİTLER SUNULUYOR   

Hisseli Harikalar Kumpanyası, Resimli Osmanlı Tarihi, Kanlı Nigar, Yedi Kocalı Hürmüz, Rumuz Goncagül, Kaşıkçılar, Sandalım Kıyıya Bağlı, Gömü, Kantocu, Bir Şehmaz Oyun, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz müzikallerinden unutulmaz sahnelerin yer aldığı Yıldızların Altında müzikalinde 11 oyuncu ve 12 kişilik orkestra yer alıyor. Orkestrayı, Şef Kemal Alpan yönetiyor. Şerife Ünsal ile Fuat Şarbalkan’ın başarılı anlatıcılığında müzikaller arası geçişler de ustalıkla birbirine bağlanıyor. 

yildizlarin-altinda--(8).jpg

EKİM AYINDA DA DEVAM EDİYOR

İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü ve oyunun da yönetmenliğini üstlenen Levent Ulukut, tiyatroseverlerin ilgisinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Üç buçuk haftada oyunu hazırladık. Çok sıkı çalıştık ama emeğimize değdi. Gösterilen ilgi bizi çok mutlu ediyor. 17 Ekim Cumartesi gününe kadar oyunumuzu Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’nin açıkhava sahnesinde oynamaya devam edeceğiz. Tiyatroseverler 20 Ekim’den sonra oyunumuzu Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi’nde izleyebilir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.