Yılın en başarılı komedi oyuncusu VEDAT MURAT GÜZEL seçildi

Yılın en başarılı komedi oyuncusu VEDAT MURAT GÜZEL seçildi

Vedat Güzel "PİŞTİ" adlı oyunda gösterdiği performanstan dolayı komedi dalında yılın en başarılı Erkek Oyuncusu olarak seçildi.

8'inci ArmaKatre Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri için Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde gerçekleştirilen görkemli törende, ödül alan isimler arasında Narlıdere Belediye Tiyatrosunun yönetmeni Vedat Güzel "PİŞTİ" adlı oyunda gösterdiği performanstan dolayı komedi dalında yılın en başarılı Erkek Oyuncusu olarak seçildi.
 
Avrupa'nın en prestijli ödül törenlerinden birisi olarak gösterilen Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri'nin bu yıl sekizincisi düzenlendi. Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu Çağlar İşgören'in düzenlediği 8'inci ArmaKatre Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri, Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde gerçekleştirilen görkemli törenle sahiplerini buldu.
 
Sunuculuğunu Emre Basalak'ın üstlendiği törene  Haldun Dormen, Göksel Kortay, Selçuk Yöntem, Mustafa Alabora, Banu Zeytinoğlu ve Levent Kurumlu'da katıldı.
 
16 ayrı kategoride ödül verilen törende, tiyatro yönetmeni ve oyuncu Vedat Murat Güzel, "Yılın En Başarılı Komedi Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. 
 
28 yıldır İzmir in 4 farklı bölgesinde tiyatro adına oyuncu,eğitmen ,yönetmen olarak emek veren ve 7 den 77 ye pek çok öğrenci yetiştiren hocamız Ödülün gençlere ve bu sanata gönül verenlere ışık tutmasını dilediğini belirtti.İzmir Güzeli ajansında oyuncu ve oyuncu koçluğuda yapan Vedat Murat Güzel pekçok dizide de rol aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.