Yılın En İyi Koreografı Asil Çağıl Seçildi

Yılın En İyi Koreografı Asil Çağıl Seçildi

Dijital Dünyanın Enleri 2022, ödül töreninde 2021 yılının en iyi koreografı seçilen Asil Çağıl, Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözleriyle ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler’ dedi.

Sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Gökay Kalaycığlu’nun yaptığı Evos Angels tarafından düzenlenen Dijital Dünyanın Enleri 2022, Beşiktaş’taki Shangri-La Hotel’de gerçekleşti. Gecede, Yılın En İyi Koreografı ödülü Asil Çağıl’a verildi.

asil-cagil.jpg

Yaptığı birbirinden başarılı defilelerden dolayı ödüle layık görülen ünlü koreograf Asil Çağıl, ‘Sanatın kalıcı olduğunu ve dünyayı anlamlı kıldığını, güzel duyguları harekete geçirdiğini, sanatın toplumlar üzerinde iyileştirici gücü olduğunu belirterek, Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözleriyle ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler’ dedi.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende Ses/ışık/teknik Fashion Art -Mesut Büyüksofuoğlu/Dijital Stüdyo tarafından gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.