Yılın en komik filminde bir İzmirli

Yılın en komik filminde bir İzmirli

Bir Baba Hindu’ filminde bir mafya babasının koruması rolü ile izleyicinin karşısına çıkacak.

 

2006 yılında çekilen ‘Organize İşler’ filminde kahveci Sadık karakterini canlandıran Dev Ajans’ın sahibi Erhan Gölbey, 2015 yılında Ata Demirer’in çektiği ‘Niyazi Gül Dört Nala’ filminde de balıkçı karakteri ile beyaz perdedeki yerini almıştı. Gölbey, bu kez ‘Bir Baba Hindu’  filminde bir mafya babasının koruması rolü ile izleyicinin karşısına çıkacak.

‘Bir Baba Hindu’ Filminin Galası 2 Ekim Pazar Günü Mavibahçe’de Gerçekleştilecek.

Hindistan’ın tüm masalsı görüntüsünü, Türk usülu mizah ile buluşturan ve yüzlerce Hintli’nin de rol aldığı ‘‘Bir Baba Hindu ’’, aşık olduğu kız Gundhi’nin peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatıyor.

Sezonun en komik filminde bir İzmirli

Senaristliğini, yönetmenliğini, başrol oyunculuğunu Sermiyan Midyat’ın yaptığı ilk Türk Bollywood filmi olan ‘Bir Baba Hindu’nun İzmir galası 2 Ekim Pazar günü Mavibahçe Cinemaximum’da gerçekleştirilecek. Film oyuncularının da katılacağı galada İzmirliler beyazperdede yine kendilerinden birisi olan BKM Ege Bölge Temsilcisi ve Devajans Başkanı Erhan Gölbey’i de görecek. 2006 yılında çekilen ‘Organize İşler’  filminde kahveci Sadık karakterini canlandıran Gölbey, daha sonra 2015 yılında Ata Demirer’in çektiği ‘Niyazi Gül dört Nala’ filminde de balıkçı karakteri ile beyazperdedeki yerini almıştı. Gölbey, bu kez ‘ Bir Baba Hindu’ filminde bir mafya babasının koruması rolü ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Çekimlerinin İstanbul ve Hindistan’da gerçekleştirildiği filmin kadrosunda 2010 yılında Hindistan ve Dünya Güzeli seçilen Nicole Faria’nın yanı sıra Burak Satıbol, Şafak Sezer, Füsun Demirel, Zeynep Kankonde, Hakan Akın ve Bülent Kayabaş da var. Erhan Gölbey, filmin çekimleri için üç gün sette ki yerini alırken Sermiyan Midyat’ın Gölbey için senaryoda, çekimlerden bir gece önce senaryoda değişiklik yaptı.

Gölbey ‘Beşiktaş Kültür Merkezi olarak İzmir’i çok önemsiyor ve kentimizdeki sanatseverleri böyle nitelikli organizasyonlarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Film galalarımız yıl boyunca devam edecek. Tüm İzmirli sinema severleri Keyifli saatler geçirmeye davet ediyoruz’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.