Yıllar önce söylenen büyük yalan Esra Erol’da ortaya çıktı

Yıllar önce söylenen büyük yalan Esra Erol’da ortaya çıktı

ESRA EROL’DA GERÇEKLER BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR

Başarılı sunucu Esra Erol’un programında günlerdir konuşulan Adana Meydan Doğum Hastanesinde yaşananlar Türkiye’nin kanını dondurmaya devam ediyor.

1985 yılı ağustos ayında Adana Meydan Doğum Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getiren 43 yıllık evli, Mustafa – Bahar Şahinli çiftine hastanede neler söylendi?

Adana Meydan Doğum Hastanesi olayında kilit isim Leyla Atay Mustafa – Bahar Şahinli çiftine bir kız çocuğu dünyaya getirdiklerini ve yarım saat sonra ise bebeğini kaybettiklerini,  ailenin canı sıkılmasın diye de bebeği gömdüklerini söylüyor.

Anne Bahar Şahinli “Çocuk karnımda ölü değildi, oynuyordu hissediyordum. Çocuğumun öldüğüne hiçbir zaman inanmadım. Ama eşim öldüğüne inandı, bu programda yaşananları gördükten sonra emin olduk ki, çocuğum yaşıyor” dedi.

Esra Erol’un program avukatı Özlem Hatice Bakırcı ise kayıtları incelemek için bugün Adana’daydı.

Kayıtlara göre,  1985 yılı 5 ağustos tarihinde Bahar Şahinli kız çocuğu değil erkek çocuğu dünyaya getirmiş ve bu erkek çocuğu kayıtlara sağ olarak geçmiş.

Haberi alan Mustafa – Bahar Şahinli çifti, yıllar sonra Esra Erol’da gerçeklerle karşılaştı ve yaşadığı şokun ardından gözyaşlarına hâkim olamadı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.