Yılmaz Demirtaş’tan çocukları bilinçlendirmek için klip

Yılmaz Demirtaş’tan çocukları bilinçlendirmek için klip

Yılmaz Demirtaş, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir İl Milli Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ‘Nesilden Nesile Türküler Sizi Çağırır’, Mahalle orkestrası, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ile birlikte ‘Türküler Ömre Bedel’, kanser hastaları için; Müzik En Büyük Şifadır’, hemşireler için; Adı Hemşire’ gibi projelerin yanı sıra  Alzaemer ve Demance hastaları ve down sedromlu ve otistik çocuklar ile birlikte gönüllü olarak şarkılar söyleyen sanatçı  bu defa akciğerlerimiz olan ormanlar için sosyal sorumluluk projesine imzasını attı. 

Yılmaz Demirtaş, son yıllarda kanayan yaramız olan ormanların  kaybı için  bir şarkı yapıp  çocuklar ile birlikte klip çekti. Efem Çukuru’nda çekilen klipte Kaz Dağları ve İzmir yangınlarına dikkat çekildi.

dscf6158.jpg

Ülkemizde dikkat çekilebilecek bir çok konu olduğunu belirten  Yılmaz Demirtaş,’’Çocukların bilinçlenmesi Atatürk'ün en çok istediği şeydir. Ben de  o doğrultuda çaba sarfedip elimden geleni yapıyorum. Bu projemizde çocuklarımızla birlikte yanan ormanlarımızın içinde kül kokularını hissettik.  Yem yeşil ağaçların yanmış halini gördüler.  Ağaçlarımızın önemini bir kez daha anladılar’’dedi. 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.