Yılmaz Erdoğan Boşanmış...

Yılmaz Erdoğan Boşanmış...

Yılmaz Erdoğan gizlice Belçim Bilgin'den Boşanmış

Haklarında sürekli 'Boşandılar, boşanıyorlar' haberleri çıkan Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti gizlice boşanmış. Bülent Cankurt bugün Günaydın'daki köşesinde Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftinin boşandığını yazdı: Haklarıda sürekli 'Boşandılar, boşanıyorlar' haberleri çıkan Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftinin evliliklerinin bir süre önce resmen bittiğini öğrendim. Gizlice tek celsede boşanan çift, dostça yollarını ayırdı ama oğulları içiın görüşüyorlar.

Dün kızıyla ilgili röportaj vermişti

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Esquire dergisine konuştu. Bir kızı ve bir oğlu olan Erdoğan, nasıl bir baba olduğunu anlattı...

Yılmaz Erdoğan: 'Kızım kendi yolunu çizdi'
 
"Babam tanıdığım en iyi mizahçılardan biri. Bizi hiç dövmedi ama şakalarıyla dövmekten beter ederdi. Bu huyumu ondan almışım. Çocuklarımdan tek ricam var; ‘Bana babanız olduğumu hatırlatacak hareketlerde bulunmayın’ diyorum. Onlarla aramızdaki arkadaşlığı seviyorum"
 
"Kızım Berfin, aşçılık okudu. Sonuna kadar da destekledim, halen de destekliyorum. 'Organize İşler'de rol almıştı, son derece de başarılı olmuştu. Ama 'Baba gölgesinde uğraşamam' deyip kendi yolunu çizdi. New York'ta staj yapıyor şimdi. "
Rodin de şu manzaraya bakılırsa futbolcu olacak. Kalben en çok sevdikleri meslek ne ise onu yapsınlar.
 
İki yıldır Köyceğiz'deki çiftliğimde yaşıyorum. İstanbul'da artık yaşamamak; çoğalmak değil azalmak, biriktirmek değil paylaşmak demek. Zaten öyle çok biriktiren biri de olmadım hiçbir zaman. Bir gün, alışkanlıkların boyunduruklarından kurtulup doğaya teslim olmak adına yollara düşen bir adam yolunu bulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.