Yılmaz, "İttifakımız ilelebet sürecek!"

Yılmaz, "İttifakımız ilelebet sürecek!"

Cumhur İttifakının Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, AK Parti Gaziemir ilçe Başkanı Erol Kaya ve partilileriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İzmir Ekonomik İşler, Sosyal İşler, Sivil Toplum ve Halkla ilişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Gaziemir ilçe Başkanlığı görevlerinin ardından Cumhur ittifakının Gaziemir Belediye Başkan Adayı olan Nazmi Yılmaz Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Gaziemir ilçe Başkanı Erol Kaya ve partililerinin de aralarında bulunduğu gurubu MHP İlçe Başkanı Köksal Koç ve ekip arkadaşları coşkuyla karşıladı. Kısa hoş geldiniz konuşmasında Koç, “Cumhur ittifakının Başkan Adayı Nazmi Yılmaz’ı Gaziemir Belediye Başkanı yapmak için çok çalışacağız. Allah tamamına erdirsin”dedi.

AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının birbirlerini yakından tanıdığını ve birlikte güçlü bir çalışmayı ortaya koyacağını belirten AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erol Kaya, ittifakın hayırlı olmasını diledi.

mhp-ziyareti-02.jpg

ÖNCÜLÜK YAPMAYI SEVİYOR

Her ne kadar İzmir’in tanınan ve bilinen bir iş insanı olmasına rağmen Cumhur ittifakının Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, kendisini tanıtarak söze başladı. Yılmaz, “45 yıldır Gaziemir’de oturuyorum. Erciyes Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum. Okul sonrası çalışma hayatında gerek mali idarecilik yönetimi alanında gerekse müşavirlik kimliği ile ülkeme hizmet ettim. İzmir'e ve Gaziemir'e hizmet noktasında birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldım. Mali müşavirler Odası yönetim kurulu üyeliğim sırasında, hem oda seçimlerinde Nisbi temsil sisteminin, hemde Mali Tatil yasasının çıkarılmasında öncülük yaptım. Gaziemirgücü Spor Kulübü Başkanlığı yaptım. Spora ve Gaziemirli gençlere birçok katkıda bulundum. İki çocuk babasıyım”dedi.

İTTİFAK 15 TEMMUZ’DA BAŞLADI

Hain darbe girişimi sırasında meydanlara çıkan AK Partili vatanseverlerin yanında omuz omuza duranların ülkücüler olduğunu vurgulayan ittifakın Adayı Nazmi Yılmaz, Cumhur ittifakının temellerinin 15 Temmuz’da atıldığını ve ilelebet süreceğini söyledi. Başkan Adayı Yılmaz, “31 Mart’ta yapılacak seçim Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimidir. 24 Haziran’da milletin kararıyla başlayan değişim devam etmelidir. Az zafiyet az oy kaybı değişime darbe vurur. Geriye gidişe neden olur.   Bir olacağız, birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. 7'den 70'e, tek tek, ev ev, mahalle mahalle gönül kazanmak için yola çıktık. Bizim çabamız Gaziemir’de oturan kardeşlerime hizmetkar olmak. Gaziemir'in daha yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için; eğitimiyle, kültürüyle, sanayisiyle, sosyal alanlarıyla çağ atlatacak ve bunu Gaziemir’de oturan her bir kardeşimle beraber başaracağız. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarımızın uyum içinde çalışacağına inancım tam”şeklinde konuştu.

Çiçeklerin sunulduğu tatlıların yenildiği çayların içildiği ziyaret programı sıcak bir ortamda gerçekleşti. Belediye Meclis Üyeliği listesinin Genel Merkezlerin alacağı karar doğrultusunda şekilleneceği ifade edildi.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.