Yılmaz’dan Arslan'a Çözüm Önerisi!

Yılmaz’dan Arslan'a Çözüm Önerisi!

15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Marmaris'teki otele giden suikast timinin harekat merkezi olarak kullandığı Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın kapatılması için girişim başlatan...

15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Marmaris'teki otele giden suikast timinin harekat merkezi olarak kullandığı Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın kapatılması için girişim başlatan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a çözüm önerisi AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz’dan geldi. Çiğli Belediye Başkanına tavsiyede bulunan Yılmaz, ”Çiğli’ye devri ile büyük rant doğurabilecek 2. Ana Jet Üssü alanı için gelin ortak payda da buluşalım ve burayı Demokrasimizin gerçek sahibi milletimize kazandıralım. Burası artık Çiğli 2. Ana Jet Üssü olarak değil; sivil havaalanına dönüştürülerek halkın yolu yani İzmir’in 2. Havaalanı olsun” dedi.
 
Yılmaz’dan bir hatırlatma “Havayolu artık halkın yolu”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘Havayolu artık halkın yolu’  ortak deyimini vurgulayan AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz, “Çiğli 2. Ana Jet Üssü 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanımıza alçakça suikast düzenlemeye kalkışan darbeciler tarafından hain çıkarlar uğruna kullanılmıştır. Fakat Milletimiz sağlam iradesi ile darbecilere öyle göstermiştir ki, bu ülke ne tür hain planlar yaparlarsa yapsınlar birlik ve beraberliğini, kardeşliğini koruyacak Cumhurbaşkanı’na ve Başbakanı’na, Büyük Millet Meclisine ve Demokrasisine sonuna kadar sahip çıkacaktır. İşte bizde buradan yola çıkarak milletimizin bu ulvi duygularına sahip çıkmak üzere Başkan Arslan’a diyoruz ki, gelin burası Başbakanımız Binali Yıldırım’ın; efsane Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme  Bakanlığı döneminde 1414 projesi kapsamında yer alan sivil havaalanına dönüştürülmesini uygulamaya koyulması için ortak girişimlerde bulunalım. Burayı Demokrasi zaferinin esas kahramanları olan milletimize kazandıralım. Buradan artık sivil uçaklar havalansın ve İzmir’in ve İzmirlinin hizmetine kazandırılsın. Bergama, Dikili, Foça tarafından uçağa binmek isteyen vatandaşlarımız Gaziemir’e kadar gitmek zorunda kalmadan buradan seyahat edebilsinler. Halk kazansın; Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin yılmaz neferleri kazansın. Gelin hep birlikte bunu çözümleyebilmek adına taşın altına elimizi koyalım ve milletimizin yararına ne gerekiyorsa birlikte mücadele edelim. Bu önerimizi Milli Savunma Bakanlığımıza ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımıza birlikte götürelim, Başbakanımıza sunalım” dedi.
 
Belediye Başkanı oluşabilecek ranttan kaçınmalı
15 Temmuz gecesi ve 29 gün boyunca ülkenin dört bir yanında süren Demokrasi nöbetlerine bilfiil katılan milletimizin yanında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da görmek isterdik. Maalesef Başkan’ın o tarihlerde milletimize destek olmak yerine daha önemli işleri olacak ki, meydanlarda siyasi bir görüşün asla öne sürülmediği tamamen halkın yer aldığı nöbetleri desteklerken Başkan Arslan’ı göremedik. Şimdi Başkan diyor ki, milletimiz meydanlarda demokrasisine nasıl sahip çıktığını ellerinde bayraklarla göstermiştir. Bizde burayı halka kazandıralım. Evet, bizde diyoruz halka kazandıralım. Ama halka kazandıracak iken gerçekten milletin menfaatine bir iş ortaya çıksın. Çiğli Belediye Başkanı Arslan eğer bu bölgeyi yeşil alan olarak imara almayı planlarsa emin olun ortaya çıkacak rantın millete hiçbir faydası olmayacağı gibi Belediye’nin öz kaynaklarının da yanlış şekilde harcanmasına sebebiyet verecektir. Buradan Başkan Arslan’a sesleniyorum, burayı sivil havacılık dışında farklı bir şekilde imara açıp oluşabilecek ranta müsaade vermektense ‘Gelin birlikte taşın altına elimizi koyalım ve burayı halkın yolu yapalım’ Dedi.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.