Yılsonu Sergisi Foça'da Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Yılsonu Sergisi Foça'da Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Foça Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu programı ve sergi açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

Programın en çok alkış alan bölümü, Giyim Üretim Teknolojisi Kursu öğrencilerinin kendi üretimlerinin mankenliğini yaptıkları ‘defile’ oldu.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı merkez sergisi ve belge törenine; Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, kursiyerler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan programda, İşaret Dili Kursu Kursiyerleri, öğretmenleri Yelda Ercil Atak eşliğinde İstiklal Marşı’nı işaret dili ile anlattı. Foça Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Zülal Özger, kursiyerler adına konuşmasını yaptı.

9d4b530d-fb95-493d-913b-24cdd92c97aa

İşaret kursu Kursiyerleri, öğretmenleri Yelda Ercil Atak eşliğinde ve ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’ kapsamında açılan Halk Oyunları Kursu öğrencilerinin gösterileri Türkan Aykut’un eşliğinde gösterilerini sunuldu. Giyim Üretim Teknolojisi Kursu öğrencilerinin kendi üretimlerini sergiledikleri defile, öğretmenleri Hatice Şahin yönetiminde sergilendi. Protokol konuşmaları ve kursiyerlere belgelerinin verilmesinin ardından, sergi açılış kurdelesi kesildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, el emeği kurslarının yanı sıra sergilemesi yapılamayan, mesleki teknik ve genel kurslar ile spor ve sanat dallarında bu yıl toplam 170 kursun açıldığını ve bu kurslara 3161 kursiyerin katıldığını belirtti. Kemal Bulut, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kendilerine sağlamış oldukları destekleri ve öğretmenlerle kursiyerlere de emekleri için teşekkür etti.

Sergi hakkındaki düşüncelerini aktaran Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘Foça Halk Eğitim Merkezimizin, Foça Merkez Sergisi açılışına katılmaktan mutluluk duyduk. Kursiyerlerimizin ürettikleri eserleri, yine beğeniyle izledik. Halk Eğitim Merkezimizin çok değerli yöneticilerini, öğretmenlerini ve kursiyerlerini tebrik ediyoruz. Foça Halk Eğitim Merkezimize desteğimiz sürecektir’ dedi.

Foça Halk Eğitim Merkezi sergisi, 4 Haziran Cumartesi gününe dek, Foça Belediyesi Sosyal Tesisi’nde ziyaret edilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.