Yine bir öğretmen-öğrenci ilişkisi! Sapkınlık yayılıyor...

Yine bir öğretmen-öğrenci ilişkisi! Sapkınlık yayılıyor...

Lise öğretmeni Jill Lamontagne, 17 yaşındaki öğrencisiyle seks yaparken yakalandı. Sınıfta, arabada ve kadının evinde gerçekleşen rezalet bununla bitmedi.

 Öğretmenin birçok sınıftan öğrenciye cinsel ilişki teklif etitği, mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Öğrencileri baştan çıkarmak isteyen Lamontagne'in kendi fotoğraf ve görüntülerini kullandığı mahkeme kayıtlarına girdi.


Utah'taki bir okulda dans öğretmenliği yapan Sarah Lindsay Lewis, evinde 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi ve her şeyi videoya kaydetti. Evli ve birçok annesi öğretmen, kirli sırlar ortalığa saçılınca okuldan atıldı. Şimdi de uyuşturucu satmaktan tutuklandı. Eski öğretmen, elindeki metamfetamini polise satmaya kalkıştı.

Özellikle ABD'de sık görülen öğretmen-öğrenci ilişkilerine yenileri ekleniyor. Özel Eğitim Öğretmeni Laura Calladio Ramos, Connecticut’un Waterford kasabasında otomobil kullanırken telefonuyla konuşuyordu. 32 yaşındaki kadını gören polis, aracı durdurdu. Otomobilde bir erkek daha vardı.

Öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği için görevden uzaklaştırılan kadının yanındaki delikanlının, bu öğrencilerden biri olduğu ortaya çıktı. Laura Calladio Ramos, şimdi eski öğrencisinden uzak durma kararını çiğnediği için yargılanacak.
Skandalın ortaya çıkmasının ardından tek çocuğunun babasının boşandığı kadın, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği için de yargılanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.