YOGAYLA AĞRILAR SONA ERİYOR

YOGAYLA AĞRILAR SONA ERİYOR

Çakabey Rotary Kulübü, huzurevinde yaşayan yaşlıların iskelet kas sistemlerindeki ağrıları hafifletmek ve daha sağlıklı bir yaşama kavuşmalarını sağlamak amacıyla ‘Yaşlı Yogası’ etkinliği düzenledi.

Çakabey Rotary Kulübü Bostanlı Yoga Merkezi işbirliği ile Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan huzurevi sakinleri için ‘Yaşlı Yogası’ etkinliği gerçekleştirdi. Yoga Eğitmeni Pelin Sümer eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte yaşlıların kas ağrılarını biraz olsun dinerken, yalnız olmadıklarını bilmenin mutluluğunu yaşadılar.

Çakabey Rotary Kulübü Başkanı Meral Gündüz, huzurevi sakinlerinin sağlıklı bir yaşam süremeleri için bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Huzurevi yönetiminin ve sakinlerinin kendilerini çok iyi ağırladığını dile getiren Gündüz, “Huzurevini önceki ziyaretimiz sırasında bazı ihtiyaçları olduğunu tespit etmiştik. Kulubümüzün ana hedefleri arasında yer alan ‘su ve hijyen’ kapsamında çamaşır makinesi, 2 adet tekerlekli sandalye ve ‘yaşlı yogası’ etkinliğinde öğrendikleri hareketleri tekrarlayabilmeleri için jimnastik bantları hediye etti” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.