Yoğun bakımda yaşama savaşı veriyor

Yoğun bakımda yaşama savaşı veriyor

Elvan Altıngöllü,48 saattir Torbalı Devlet hastanesi’nde yaşama savaşı veriyor. 

45 yaşındaki Elvan Altıngöllü 48 saattir yoğun bakımda yaşama savaşı veriyor. Daha hayatının baharında denilebilecek bir dönemde aniden yatağa düşen ve 8-9 günde yoğun bakıma kadar süren süreci yaşayan Altıngöllü’nün yakınları dua bekliyor. Doktorların ‘damar pıhtılaşması sonucu bağırsak tıkanması’ olarak teşhis koyduğu Elvan Altıngöllü, tam 48 saattir Torbalı Devlet hastanesi’nde yaşama savaşı veriyor. 
EV hanımı olan ve 2 çocuğu bulunan Elvan Altıngöllü, aynı zamanda ilçe halkının yakından tanıdığı gayrimenkul danışmanı Ayşe Altıngöllü’nün ablası…
ABLASININ yaşadıklarını anlatan Ayşe Altıngöllü, “Bütün olay, birkaç gün içinde gelişti. Ablamın karın ağrısı vardı ve hastane hastane gezdik, teşhis konulamadı. Ablamı son olarak Torbalı Devlet Hastanesi’ndeki doktorların yoğun çabası sonucu teşhis konulabildi. ‘Mezenter istemi’ olarak adlandırılan damar pıhtılaşması sonucu bağırsak tıkanması nedeniyle hayati tehlikesi bulunuyor. Allah rızası için sevenlerinden, tanıyan-bilen veya bilmeyen herkesten dua bekliyoruz. Canım ablamın tekrar aramıza dönebilmesi için…” diye konuştu.

0-646.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.