YOK ARTIK AOSB!

YOK ARTIK AOSB!

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, trafik kurallarını, yasaları ve vatandaşın trafikteki güvenliğini tehlikeye sokacak icraat imza attı.

AOSB girişindeki meydanın tam ortasına büyük reklam tabelaları koyan AOSB yönetimi, meydanda trafik tehlikeye atarken,  meydanda meydana gelen kazalarda dolayı vatandaşlar da tabelalardan şikayetçi.

basliksiz-2-028.jpg

İzmir’in ekonomi merkezi Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki uygulama, araç sürücülerini isyan ettirmeye başladı. AOSB, girişinde bulunan ve dört şeritli yolun ortasındaki meydana dikilen koca reklam tabelaları, sürücülerin dikkatinin dağılmasına ve yolu tam olarak görmemesine neden oluyor. Bu durumdan şikâyetçi olan sürücüler, dev asa tabelalara bakarken kaza riski yaşadıklarını, birkaç de kazaya karıştıklarını belirttiler. Büyükşehir Belediyesi trafiğin yoğun olduğu meydanlarda reklamlara yasa çıkararak kısıtlamalar getirirken AOSB’nin insanları ve trafiğin huzurunu düşünmeden reklam yapması tepkileri de beraberinde getirdi.

basliksiz-3-017.jpg

AOSB yönetimi, meydandaki dev reklam tabelalarıyla ilgili yaptığı açıklama ise tepkilere karşı duyarsızlığını gösterdi. AOSB yönetimi, meydanın kendi bölgelerinde olduğunu, reklamları koymamaları için hiçbir yasal engel olmadığını belirttiler. AOSB yönetimi, vatandaşların, otomobil sürücülerinin şikâyetleriyle ilgili ise hiçbir açıklama yapamadılar.
basliksiz-4-012.jpgbasliksiz-5-009.jpg6cefa7f1-2306-4f3d-ab2a-37b23132cfea.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.