"Yoldan geçen herkes berberler odasına kayıt yaptıramayacak!"

"Yoldan geçen herkes berberler odasına kayıt yaptıramayacak!"

İzmir Karabağlar'da berberlik yapan Gençlik Berber dükkanının sahibi Hüseyin Cengiz (47) İzmir Berberler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı ve Medya Ege'yi ziyaret etti.

15 yıldır İzmir Berberler Odasında berberlik yapan Cengiz, "İzmir Berberler Odası başlanlığına aday olarak seçim çalışmalarına beyaz grup olarak başladık. Başkan olduğum takdirde Berberler Odası'na yoldan geçen herkesi kayıt yapmayacağımızı açıkça söylüyorum. Ustalık belgesi, kalfalık belgesi olmayanların kesinlikle Berberler Odası'na kaydı yapılmayacak. Kalfalık veya ustalık belgesi olmayanlara bir sefere mahsus af çıkartarak bu belgeleri almalarını sağlayacağız. Bu bizim en önemli önceliğimiz. Bunun dışında da yapacağımız 15 önemli projemiz var. Bu projelerimizi de ziyaret ettiğimiz berber arkadaşlarımıza anlatıyoruz" şeklinde konuştu.

+-+.jpg
 Hüseyin Cengiz ve Beyaz Grubun çalışmalarına destek verdiğini söyleyen Dünyaca Ünlü Kuaför Harun Cici, "Başkan adayımızında dediği gibi bizim asıl projemiz sosyal dayanışma, üyelerimize odamızda çokça yaptırım olmadığı için bizim ana hedefimiz üylerimizi koruma ve işlerimizi  kolaylaştırma. Bütün güzellikler paylaşıldıkça çoğalır. Bütün paylaşımlarımızı ve çalışmalarımızı bunlar üzerinden yaparak berberlere sosyal alan yaratıp bütünlük sağlamak. Ve 3-5 insana da iş olanağı sunmak. Umarım bu manada başarılı olurlar. Hak eden kazansın bende destek veriyorum" dedi.

Beyaz Grup olarak seçilmemiz halinde hayata geçireceğimiz 15 proje:


1- Belge sorunları


2- Haksız rekabet


3-Muhasebe ücretinde indirim


4-Trendvision yarışmaları


5- Kır düğün salonu ve lokal


6- Karşıyaka şubesi


7- Sağlık anlaşmaları


8- Oda dergisi


9- Kayıt dışı berber salonları


10- Sosyal etkinlikler


11- Semt toplantıları


12- Kamu bilgilendirmesi


13- Eğitim merkezi


14- Sponsorluk


15- Sosyal medya
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.