YOM Organik, İstanbul Levent’te açıldı!

YOM Organik, İstanbul Levent’te açıldı!

Sağlık ve lezzet tutkunu tüm tüketicilere alternatifler sunan YOM Organik’te ürün çeşidi de her geçen gün çoğalıyor.

YOM Organik, yeni kuşakların yaşam alışkanlıklarına uygun olacak şekilde beklentilerini karşılaya bilmek  ve hayatlarını daha da güzelleştirmek amacıyla genç bir marka olarak Levent / İstanbul’da kuruldu. Türkiye’nin sertifikalı organik üretiminde geleneksel yöntemler ve gurme özellikleri ile başı çeken Kuşadası Değirmen Çiftlik ve Yerlim markalarının kurucusu Gürsel Tonbul ile, sertifikalı organik ürünlerin satış ve pazarlamasında çok uzun zamandır faaliyetlerde bulunan Murat Denizel’in ortaklığı ile kurulmuş olan YOM Organik, özellikle küçük ve orta boy üretici ve tüketiciler arasında köprü göreviyle sürdürülebilirlik dengesini sağlıyor.

Tüketicilere 1.500 adetin üstünde çeşitle sertifikalı organik gıda, temizlik ve hijyen, kişisel bakım ve kozmetik ve tekstil ürünleri sunan YOM Organik, mağaza ile birlikte online satış ve evlere kendi araçlarıyla teslimat hizmeti de vermekte. Perakende satışlar haricinde sertifikalı organik sektörünün tercih edilen ve kendi kategorilerinde lider olan markaları Yerlim, Gekoo ve BioSun’un İstanbul satış ve dağıtımı da YOM Organik tarafından yapılıyor.

LEZZETE ZAMAN KAZANDIRAN YOM MUTFAK!

İsterseniz, YOM Organik mağazasından satın aldığınız ürünleri YOM Mutfak’ta anında hazırlayarak pişirip tüketmenizde mümkün. Lezzete ulaşmak için zaman kaybetmeden yemeğinizi tüketmek üzere ihtiyacını olan tüm araç gereçler YOM Mutfak’ta kullanıma sunuluyor.

KÜÇÜK VE ORTA BOY ÜRETİCİYİ DESTEKLİYOR

YOM Organik ayrıca, talep eden girişimcilere aktarmakta olduğu bilgi ve deneyimleriyle de organik sektörün büyümesi ve gençleşmesine model işletme olarak katkı sağlıyor. Tüketiciye sunduğu ürünlerde, sadece lezzete ve sağlığa değil, tüketilecek gıdaların hazırlanması sırasında kazandırdığı zamana da odaklanan YOM Organik, kurulduğu günden itibaren sertifikalı organik ürünlerin üreticiler ve tüketiciler tarafından tercih edilen bir çekim noktası oldu.

SERTİFİKALI ORGANİK NEDİR?

Sertifikalı organik; üretimde kimyasal girdiler kullanılmadan her aşaması Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yetkilendirdiği Kontrol Sertifikasyon Kuruluşları tarafından uluslararası sisteme entegre Organik Tarım Kanunu esasları ile denetlenen tarım ve üretim şeklidir. Sertifikalı organik üretim sadece insan sağlığına değil, aynı zamanda kirlenmeye engel olarak gezenimizin saf ve temiz kalmasına da katkı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.