Yöndem: “Şeffaf yönetim için İTO başkanlığına adayım”

Yöndem: “Şeffaf yönetim için İTO başkanlığına adayım”

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen yemekte İzmir Ticaret Odası Başkanlığı’na aday olduğunu belirtti.

TOBB’a bağlı oda seçimleri kapsamında İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için ilk aday, KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem oldu.


“Koltuk değil, İzmir sevdası”
 

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda İzmirli STK Başkanları, Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve basın mensuplarını bir araya getiren yemekte adaylığını açıklayan Yöndem, “Her zaman İzmir ve İzmirliler için çalışmaktan onur duydum. Bugüne kadar KESİAD çatısı altında İzmir için birçok proje yürüttük. 


Her zaman bu kentin ve hemşehrilerimizin sesi olmaya, onların sorunlarını farklı platformlarda dillendirmeye çalıştık. Artık bu çalışmaları daha geniş bir platforma taşımak, bu güzel şehre daha iyi hizmet edebilmek adına İzmir Ticaret Odası Başkanlığı’na adayım. Yüreğimde koltuk değil, İzmir sevdası var. Bu kente en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum” dedi.


“İZTO, hepimizin odası”


İzmir Ticaret Odası’nın tüm kent için çok önemli bir değer olduğunu belirten Yöndem, “Kentimizin en önemli değerlerinden olan İZTO, hepimizin odası. Bu sebeple şeffaf, katılımcı, kucaklayıcı bir anlayışla odamızı yönetmek için bu yola çıktık. İnanıyorum ki İzmir iş dünyası da bu yolculukta bize omuz verecektir. İZTO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiğim takdirde, odamızı tüm bileşenlerin katılımıyla yöneteceğime söz veriyorum.

Gerçek bir ekip olarak yola çıkarken; İzmirimizi parlayan bir yıldız yapmak için şeffaf, açık, hesap verilebilir yönetim anlayışı ile hep birlikte ortak akılla yönetmeyi düşünüyoruz. 132 yıllık köklü bir kurum olan İzmir Ticaret Odası’nda şeffaf pencereler açmak, kent ekonomisine dinamizm kazandırarak güzel İzmirimizi Türkiye’nin en önemli ticaret merkezi yapmak adına çıktığımız bu yolda, siz değerli dostlarımızın destekleriyle başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Yemekte ayrıca Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Güray Kırpık ve Stratejik Düşünce Enstitüsü Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Alper Tan da birer konuşma yaparak başkanlık sürecinde Yöndem’i destekleyeceklerini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.