YÖNDEM'DEN: ODA BAŞKANLIĞINDA 2 DÖNEM ÖNERİSİ

YÖNDEM'DEN: ODA BAŞKANLIĞINDA 2 DÖNEM ÖNERİSİ

İzmir Ticaret Odası Başkan adayı Zeki Yöndem seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden sürüyor.

Tecrübeli işadamı ve ekibi, Tümsiad İzmir Şubesi’ni ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
 
Tümsiad İzmir Şube Başkanı Erkan Çoruk ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Çoruk, başkan adayı Yöndem’e derneklerinin faaliyetleri  hakkında bilgiler verdi.


Kemalpaşa İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Zeki Yöndem, Kemalpaşa’da işadamları ile birlikte büyük başarılara imza attıklarını vurgulayarak kendisine de İzmir Ticaret Odası’ndan birçok başarı ödülü verildiğini belirtti. Yöndem, vatan sevgisi ve hizmet odaklı çalıştıklarını oda meclisine de vatana millete hizmet edebilecek insanların girmesi gerektiğini belirtti.
 
İZMİR'İ 2. SIRAYA TAŞIYACAĞIZ
 

Zeki Yöndem ; “İzmir şu anda sanayi ve ticarette 8. sırada, ılıman iklimi, turizm potansiyeli, ulaşım imkanları ile daha iyi konumda olması gerekir. Biz İzmir’i Türkiye’de 2. sıraya taşımak için elimizden geleni yapacağız, bununla ilgili projelerimiz var” dedi.
 
ODA'YA BAKIŞ AÇISI OLUMSUZ
 

Yöndem, görüştüğü iş çevrelerinde bir bıkkınlık olduğunu, iş insanlarının  Ticaret Odası’nın kendilerine bir faydasının olmadığını belirttiğini ve olumsuz bir bakış açısının hakim olduğunu vurguladı.
 
25 YILDIR O KOLTUKTA OTURMAYI DOĞRU BULMUYORUM
 

Başkan adayı Yöndem, Tümsiad ve vatana hizmet için çalışan herkes ile kol kola yürümek istediklerini belirterek sayın Demirtaş’ın 25 yıldır yürüttüğü oda başkanlığının İzmir’de sadece belirli bir zümreye göre çalışmalar yürüttüğünü bu kadar uzun yıllar o koltuklarda kalmayı doğru bulmadığını ve 2 dönemin yeterli olacağını belirtti.
Tümsiad İzmir Şube Başkanı Erkan Çoruk’da vatana ve millete kim hizmet edecekse onlara destek vermeye hazır olduklarını söyleyerek Başkan Adayı Yöndem’e başarılar diledi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.