Yönetmen İnce Roller Değişirse için kolları sıvadı

Yönetmen İnce Roller Değişirse için kolları sıvadı

Vedat İnce, yeni bir yapıma imza atacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Yapımcı, yönetmen Vedat İnce, İzmirli senarist Leyla Torcu Kırkpınar ve Nalan Kolağası İmre’nin yazdığı Roller Değişirse isimli komedi dizisinin çekimlerine başlamak için gün sayıyor.

Ön hazırlıklarda sona gelindiğini ve kısa süre sonra motor diyeceklerini belirten Vedat İnce, “Roller Değişirse’nin senaryosu birkaç ay önce okudum. Beni çok heyecanlandıran bir proje oldu. Aradan geçen zaman içinde planlamalarımızı yaptık ve artık çekime başlamaya hazırız. İsminden de anlaşılacağı üzere dizinin hayata ve kadın erkek ilişkileri üzerine tersten bakan bir hikayesi var. Oldukça sıcak, eğlenceli, komik ve keyifli bir proje. Seyircinin de beğeneceğini düşünüyorum. İzmir Körfezi’nde yazılan dizi, İzmit Körfezi’nde can bulacak. Sürprizler açık olun” diye konuştu.

OYUNCULAR KÖRFEZDEN SEÇİLECEK

Projeyle ilgili dijital kanallarla görüşmeleri planlamaya başladıklarını dile getiren İnce, körfezde çekilecek dizinin oyuncularının da mümkün olduğunca körfezden seçileceğini söyleyerek, "Kendini göstermek ve yeteneğini ortaya koymak isteyen tüm oyuncuları seçmelere bekliyoruz. Bu dizi kendini göstermek isteyen oyuncular için biçilmiş kaftan. Başvuruları titizlikle ve tek tek değerlendireceğiz” dedi.

whatsapp-image-2022-09-20-at-12-13-29-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum