Yontan Kardeşler, Kartal Çidamlı ile çalışacak

Yontan Kardeşler, Kartal Çidamlı ile çalışacak

İşlerini şansa bırakmadıklarını belirten Yontan Kardeşler, usta yönetmen Kartal Çidamlı ile yola çıktılar.

TV ve sinema yapımcısı Murat Yontan, Mert Yontan kardeşler, Hollanda’da bir film dağıtıcısına teslim edilmek üzere çekecekleri 100 film anlaşması için çalışmalara başladı.

TV dizi ve sinema filmlerinde bir çok yapıma hem senaryo aşamasında hem de yönetmen olarak imza atarak unutulmazlar arasında yerini alan Kartal Çidamlı, Ekim ayı içinde ilk film için başlangıcı yapacak. 5 dilde dublaj ve 11 dilde alt yazılı olacak filmlerin evrensel bir mantık ve konseptte çekileceğini ifade eden usta yönetmen Kartal Çidamlı, oyuncu kadrolarını da özenle seçtiklerini belirtti.

murat-yontan-kartal-cidamli-mert-yontan-1.jpg

Ünlü yönetmen Kartal Çidamlı, star isim arayışına girmediklerini, işine aşık ve işini en iyi şekilde yapabilecek, senaryodaki karakterin hakkını verebilecek oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini vurguladı. Film çekimleri sırasında kamera arkasında en yüksek teknolojiden faydalanacaklarını da dile getiren Yontan kardeşler ve Kartal Çidamlı, "Gireceğimiz piyasadaki rakiplerimiz bu teknolojileri üretip ve kullananlar, teknolojide aynı seviyeyi yakalayıp diğer özelliklerimizle bir adım öne geçeceğiz" diyerek uluslararası platformdaki iddialarını tekrar ortaya koydular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.