Yosuke Kimura'dan Yükseliş Honda Motosiklet’e ziyaret!

Yosuke Kimura'dan Yükseliş Honda Motosiklet’e ziyaret!

Motosiklet devi Honda’nın Türkiye Başkan Yardımcısı Yosuke Kimura, Honda’nın İzmir’deki tek yetkili satıcısı Yükseliş Honda Motosiklet’i ziyaret etti.

Yükseliş Honda Yönetim Kurulu Başkanı ve EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arda Yüksel ile satış ve satış sonrası bölümlerini gezen, Yükseliş Honda personeli ile tek tek tanışan Yosuke Kimura, satış ve satış sonrası ekibinin motivasyonundan ve tesis iyileştirmelerinden memnun kaldığını ifade etti ve yatırımlarından dolayı Yükseliş Honda Motosiklet Ailesine teşekkür etti.

.jpg

40 YILLIK DENEYİM

Yosuke Kimura’nın Türkiye’ye atandıktan sonra ilk ziyaretini Yükseliş Honda’ya gerçekleştirdiği için duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Arda Yüksel; “1982 yılında ticaret hayatına motosiklet satarak başladık, Honda Türkiye’de 1988’den beri hizmet veriyor. O tarihten beri markayı temsil ediyor, motosiklet ticareti geleneğimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

İzmir’deki tek yetkili bayi olduklarını da ifade eden Ali Arda Yüksel; “Ege Bölgesi ve özellikle İzmir, dokusu itibarıyla motosiklet kullanmaya çok uygun. Motosiklet, hem yoğun trafikten kaçış, hem de insan hayatına kattığı pozitif enerji açısından otomobile göre iyi bir alternatif. Yükseliş Honda Motosiklet olarak satış, servis yedek parça ve ikinci el hizmeti veriyoruz. Tamamı Japon yatırımı olan Honda, dünya çapında bir marka ve günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde aktif çalışan fabrikası bulunmaktadır’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.