YouTube, Android için de o özelliğini kullanıma sundu

YouTube, Android için de o özelliğini kullanıma sundu

YouTube, karanlık iOS kullanıcıları için daha önce yayınlamıştı. Şirket, Android platformu için de karanlık modu kullanıma sundu. Peki YouTube Dark Mode Android için nasıl etkinleştiriliyor?

YouTube, masaüstü ve iOS uygulaması için karanlık modu daha önce kullanıma sunmuştu. Şirketin masaüstünde başlattığı karanlık tema, mobilde de en çok istenen özelliklerden biriydi. Ancak özellik, o dönem Android'e gelmemişti. YouTube Dark Mode Android için sonunda kullanıma sunuldu.

Karanlık mod, bazı kişilerin YouTube uygulamalarında otomatik olarak görünüyor. Bazıları, ekranlarının alt kısmında bir bildirim göründüğünü söylüyor. Ekran görüntülerini yükleyen bir eddit kullanıcısı, Android P Beta 4'te Pixel 2 kullandığını, Premium kullanıcı olmadığını ve karanlık modun etkin olduğunu not etse de, güncellemenin hangi kriterlere göre gönderildiği henüz belli değil.

YouTube, karanlık mod ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Karanlık modun bu hafta Android kullanıcılarına sunulmaya başlandığını ancak bunun aşamalı bir dağıtım olacağı söyleniyor.

Karanlık ve standart mod arasında geçiş yapmak istediğinizde, bunu genel ayarlar kısmından değiştirilebileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.