YouTube ilk gösterimler özelliği artık daha yetenekli

YouTube ilk gösterimler özelliği artık daha yetenekli

YouTube içerik üreticiler ile izleyiciler arasındaki etkileşimi artırmak için çeşitli özellikler geliştirmeyi sürdürüyor. 

YouTube üç yeni özellik daha kullanıma sunuldu. Bu yeniliklerin tamamı ilk gösterim özelliği odağında.

Peki ilk gösterim özelliği nedir? YouTube bu özelliği şu şekilde tanımlıyor: İçerik üreticilere ve izleyicilerine yeni bir videoyu gerçek zamanlı olarak birlikte izleme ve deneyimleme imkanı sunar.

Live Redirect olarak adlandırılan yeni özellik ile ilk gösterim başlatmadan önce interaktif bir etkinlik düzenleyebiliyorsunuz. Bu kapsamda soruları cevapladığınız bir soru – cevap etkinliği veya bilgi yarışması düzenleyebilirsiniz.

28,,,.jpg

Fragmanlar özelliği ise adından da anlaşılabileceği üzere ana videodan önce bir tanıtım videosu sunmanızı sağlıyor. YouTube içerik üreticilerin 15 saniye ile 3 dakika arasında uzunluğa sahip olan bir videoyu fragman olarak kullanabileceğini belirtti.

İlk gösterim öncesinde geri sayım başlatmak konusunda artık daha özgürsünüz. YouTube tarafından sunulan çeşitli temaları kullanarak 1 ila 10 dakika arasında bir geri sayım başlatmanıza izin veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.