YouTube kullanıcı sayısı verilerini açıkladı!

YouTube kullanıcı sayısı verilerini açıkladı!

Ünlü Video içerik platformu YouTube, ülkemizde de oldukça aktif ve yoğun olarak kullanılmakta.

Şirket açıkladığı yeni verilerle birlikte, platformun ne kadar hızlı büyüdüğünü de gözler önüne serdi. Şirket CEO’su açıkladığı raporlarda aylık oturum ve izlenme sayıları gibi bilgilere yer verdi. Raporlara göre YouTube kullanıcı sayısı hızla yükselmeye devam ediyor. Merak edilen veriler haberimizde!

YouTube CEO’su Susan Wojcicki, platformun ulaştığı son sayılar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Wojcicki, yaptığı açıklamada YouTube’un aylık 2 milyar kullanıcıya ulaştığını belirtti. Bu sayının oturum açmış olan kullanıcıları kapsadığını belirtelim. Geçen sene aynı dönemde aylık kullanıcı sayısı yaklaşık 1,8 milyar dolaylarında bulunuyordu. Paylaşılan verilere baktığımızda aylık kullanıcı sayısında yüzde 11 artış olduğunu görüyoruz.

Ayrıca YouTube’un televizyon üzerinde izlenim verilerini de paylaşan Wojcicki, televizyon üzerinden YouTube kullanımının aylık 250 milyon saate ulaştığını söyledi. Geçtiğimiz senenin aynı dönemlerinde bu sayı, 180 milyon saat civarlarındaydı. Akıllı televizyonlar üzerinde YouTube kullanımında ise yaklaşık olarak yüzde 39 artış bulunmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.