YouTube, merakla beklenen o özelliğini test ediyor

YouTube, merakla beklenen o özelliğini test ediyor

YouTube, Keşfet adlı yeni özelliğini test etmeye başladı. YouTube'un yeni özelliği kullanıcıların kişisel ilgi alanlarına göre yeni kanallar ve videolar keşfetme imkanı sunuyor.

YouTube, küçük kanalların büyümesine yardımcı olabilecek Keşfet adlı yeni özelliğini test etmeye başladı. Video platformu, özelliğin, önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya dağıtılacağını söyledi. Özelliği şu anda kısıtlı bir grup kullanıcı test ediyor. 

YouTube, "Keşfet daha fazla video, konu ve kanal bulmanıza yardımcı oluyor. Keşfedin. Ayrıca, Keşfet, içerik oluşturucuları da dahil olmak üzere, her boyuttaki içerik oluşturucuların içeriğinin keşfedilebileceği bir alan olacak." dedi.

YouTube, bunun az sayıda kullanıcıyı etkileyecek bir test özelliği olduğunu açıkça belirtmek istiyor. Bu, Trendler sekmesinin yerine geçmeyecek, ancak yanında çalışacak. YouTube'un, Trendler'i bir sonraki güncellemede tamamen değiştirmeyi planladığı belli değil.

Uygulamanın yeni bölümü, kullanıcıların kendi başlarına bulamayacakları videoları bulmalarına yardımcı olmaya odaklanıyor, ancak yine de kişiselleştirilmiş öneriler sunuyor.

Her zamanki gibi, YouTube'un test grupları tamamen rastgele ve dahil edilmek için kaydolmanın bir yolu yok. 
 

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.