YouTube mobil uygulamasına güncelleme geldi! Kolay kullanım sunuyor

YouTube mobil uygulamasına güncelleme geldi! Kolay kullanım sunuyor

YouTube mobil uygulamasını kullanımı daha kolay hale getirmeyi amaçlayan güncelleme bugün Android ve iOS cihazlara verilmeye başlandı.

Android ve iOS cihazlara gelen yeni güncelleme sayesinde YouTube mobil uygulamasının kullanımı artık çok daha rahat ve basit. Güncelleme bugünden itibaren yavaş yavaş kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Hem iOS hem de Android için YouTube mobil uygulamasında bir güncelleme şu anda kullanıma sunuluyor. Güncelleme kullanıcıların daha kolay kullanımı için tasarlanmış yenilikleri içeriyor. Android Central, uygulamaya gelen yeni özelliklerin, tam ekran modu ve video bölüm listeleri odaklı geliştirmelerin yapıldığını belirtti.

YouTube mobil uygulamasına yeni gelen özelliklerden bahsedecek olursak, ilk sıraya tam ekran için yapılan kolaylık gelebilir. Artık bir video izlerken tam ekran moduna geçmek için yukarı kaydırmak yeterli olacak. Bu sayede eskiden tam ekran yaparken yaşanan donma sorunlarının önüne geçilebilir gibi duruyor.

otomatik-oynatma-vta4.jpg

Bu özelliğe ek olarak geliştiriciler, izlediğiniz videoda yer alan bölümlere ve ilgilendiğiniz videolara daha rahat ulaşmanıza imkan sağlamak için Video Bölümleri özelliğinin boyutunu arttırmış. Artık küçük resimler arasından seçim yaparken zorlanmayacaksınız.

Yapılan güncellemenin son özelliklerinden bahsedecek olursak, izlediğiniz videonun alt yazısını açmak veya kapatmak da artık basit bir şekilde yapabileceğiniz işlemler arasında. İzlenen videonun sağ üst kısmından kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Buna ek olarak otomatik oynatma seçeneği de artık sol üst kısımda yer alıyor. Yani tam ekranda izlediğiniz bir videoyu kapatmanıza veya küçültmenize gerek kalmadan sol üst kısımdan rahatlıkla bu seçeneği de değiştirebilmenize imkan sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.