YouTube Müzik'e yeni görünüm!

YouTube Müzik'e yeni görünüm!

YouTube tarafından elde ettiği güç ile rakiplerini kısa sürede yakalayan YouTube Müzik, her geçen gün yenilik kazanmaya ve kullanıcı deneyimini artırmayı sürdürüyor

Bir şarkıcının veya grubun yeterli sayıda albümü ve single‘ı varsa YouTube Müzik, kullanıcıların sanatçı sayfasındaki atlı karıncalar arasında gezinmesini sağlamak yerine artık “Tümünü gör” düğmesi ile karşılaşacak. Geçtiğimiz ay yapılan testin ardından, YouTube Müzik şimdi Play Müzik‘i anımsatan tablo görünümüne geçiyor. Çok daha büyük albüm resmi gösterme avantajı sağlayan yeni görünümün, mobil cihazlarda yoğun bir bilgi akışına sebep olabileceğini belirtelim. Ad ve albüm / EP etiketi aşağıda listelenirken, çoğu kullanıcı kaydırma yapmadan önce aynı anda yalnızca altı çalışmaya göz atabilecek. Bu durumun mobil cihazlarda ise kullanıcılara liste ve ızgara görünümleri arasında geçiş yapma seçeneği sunmak olduğu düşünülüyor.

basliksiz-1-099.jpg

Ayrıca yeni görünümün, bilgisayar ekranının ekstra genişliğinde sayfa başına çok daha fazla albüm göstermede oldukça faydalı. Ve daha iyi çalıştığı ifade ediliyor. Bugün itibariyle albümler ve single’lar için olan YouTube Müzik tablosu görünümü, sunucu tarafı güncellemesinin ardından Android, iOS ve web‘de kullanıma sunulması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.