YouTube, Play Store’da büyük başarı yakaladı!

YouTube, Play Store’da büyük başarı yakaladı!

YouTube, 2005 yılında yaptığı lansmandan beri yayın yapıyor. Yaklaşık 13 yıllık sürede YouTube, oldukça popüler bir video yayın merkezi haline geldi.

Android cihazlarda yürüttüğü başarılı politikalar sayesinde de, büyük bir başarı elde ettiğini söylemek mümkün. Geçtiğimiz zaman içinde uygulamanın Play Store’dan indirilme sayısı, beş milyarı geçti.

Play Store’da beş milyarı aşan ikinci uygulama oldu!

Geçtiğimiz sene Google Play Hizmetleri, beş milyar indirilme sayısını aşan ilk uygulama olmuştu. Bu uygulamanın ardından, bu sayıyı yakalayan diğer uygulama ise YouTube oldu. Android cihazlarda genelde yüklü olarak gelen YouTube, aktivasyonu yapıldığı zaman indirilmiş sayılıyor. Bu açıdan baktığımızda işletim sistemiyle alakalı bazı servislerin, YouTube’dan daha popüler olduğunu söylemek mümkün.

Android sistemine ait diğer çekirdek uygulamaların da, oldukça yüksek sayılarda indirilmiş olduğu gözlerden kaçmıyor. Gboard, Google Fotoğraflar ve Gmail gibi uygulamarın hepsi, bir milyarın üstünde indirilme sayısına sahip. Yine de YouTube’a yetişmeleri için önlerinde, oldukça uzun bir yol var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.