YouTube Premium'a yeni özellik!

YouTube Premium'a yeni özellik!

Bir süredir Premium üyelik tipi sunulan YouTube’da, yine Premium üyeler için yeni bir özelliği test etmeye başladı. Bu özellikle YouTube Premium üzerinde sesli arama yapılabiliyor.

Bundan 1 yıl önce ülkemizde de kullanıma açılan ücretli YouTube Premium abonelik hizmeti reklamsız olması ve YouTube Music kullanımını da barındırmasıyla oldukça yüksek bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılıyor. Ücretli içerik platformlarının yaygınlaştığı bu dönemde de fiyatı makul kabul ediliyor.

Bireysel abonelik fiyatının 16.99 TL olduğu YouTube Premium‘da yeni bir özelliğin testine başlandı. Yeni özellikle birlikte, video aramaları artık sesli komutla da yapılabiliyor. Şu an için sadece Premium abonelerinin deneyebildiği özellik, sadece güncel Chrome tarayıcısı üzerinden çalışıyor.

Premium abonesiyseniz buradan ilgili sayfaya ulaşıp Web’de sesli arama başlığı altında dene bağlantısını üzerinden özelliği aktif edebilirsiniz. YouTube Premium sesli arama özelliği denemesi için son tarih ise 20 Kasım olarak belirlenmiş. Özelliği aktif ettikten sonra mevcut arama kutusunun yan tarafına mikrofon butonu aktifleşiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.