Youtube, uzun süredir beklenen özelliği getiriyor!

Youtube, uzun süredir beklenen özelliği getiriyor!

Sosyal platformlar arasında en çok tercih edilen platformlardan biri olan Youtube, Android cihazlar için beklenen özelliğin sonunda geldiğini duyurdu.

Rakiplerine nazaran müzik pazarına geç giren Google, kurduğu dijital müzik platformu YouTube Music ile 500 milyon indirmeyi aştı. Şirket, kısa sürede elde ettiği büyük başarıların ardından kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarmak için YouTube Music platformuna düzenli olarak yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

yt-1.jpg

YouTube Music Android uygulamasına çevrimdışı arama desteği

Geçtiğimiz aylarda ‘Şimdi yürütülüyor‘ menü tasarımını yenileyen YouTube Music, eklenen yeni özellik ile Android kullanıcıları için yeni bir ”İndirilenler” sekmesine sahip oluyor. Basit bir şekilde şarkılar, albümler ve çalma listeleri arasında yapılan aramaların sonuçlarını getirecek yeni sekme, çevrimdışı olduğunuzda da kolaylıkla çalışabilecek.

Bu haftanın başlarında piyasaya sürülen YouTube Music 4.40 sürümü ile kullanıma açılan yeni özellik sayesinde artık kullanıcıların Kitaplık > İndirilenler sekmesini kullanmasına gerek kalmıyor. İnternet bağlantısı olmadan kullananların uzun süredir beklenen bu özellik, şarkılara çevrimdışı olarak erişime izin vermiyor.

Şu an için yalnızca Android kullanıcıları için hizmete giren yeni özelliğin cihazınıza gelmesi biraz zaman alacaktır. Eğer uzun süre beklemenize rağmen özellik cihazınıza gelmediyse, Ayarlar > Uygulamalar > YouTube Music > Zorla durdur adımlarını izleyerek uygulama yeniden başlatılabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.