YouTube, yeni bir modu test ediyor...

YouTube, yeni bir modu test ediyor...

Google, Android YouTube uygulaması için aradığınızı gizlemeye yardımcı olacak, kullanımı kolay bir gizli modu test ediyor. Gizlilik modu açık olduğu sürece yapılanlar hiç yaşanmamış gibi oluyor.

Bazı YouTube kullanıcıları, Hesap Ayarları menüsünde yeni bir seçeneğinm test edildiğini gördü. Google, Android YouTube uygulaması için aradığınızı gizlemeye yardımcı olacak, kullanımı kolay bir gizli modu test ediyor. Bu ayar kullanıcıların görüntüleme oturumuyla ilgili veri toplanması kapatmayı kolaylaştırıyor.

Bu ayar, şu anda özellikle Chrome gibi diğer Google ürünlerinde kullanılabilen Gizli modun genişletilmiş hali. Özellik şu anda kullanıma sunulmuşsa, Ayarlar menüsüne girip Geçmiş ve Gizlilik bölümüne girerek "İzleme geçmişini duraklat" seçeneğini aktifleştirebilirsiniz. Gizli Mod etkinleştirildiğinde, hiçbir oturum etkinliği kaydedilmez ve tüm YouTube abonelikleriniz gizlenir. 

YouTube bu özelliğe erişimi daha da kolay hale getirmeyi planlıyor. Özellik, sağ üst köşedeki profil resmine tıkladığınızda açılan menüye getirilecek. Böylece gizli moda geçiş çok daha hızlı ve kolay olacak.

Bu özellik, YouTube göz atma geçmişini ana hesaptan ayrı tutmak isteyen kullanıcılara hitap edebilir. Gizli moddayken izlenen videolara dayalı öneriler yapılması engelleniyor.

Henüz her YouTube kullanıcısı Gizli Mod'u almadı. Özelliğin adım adım dağıtıldığı söyleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.