Youtube'da o videolar hacklendi!

Youtube'da o videolar hacklendi!

YouTube platformunda bir kez daha hacker fırtınası devam ediyor. Bir kez daha saldırıya geçen hack grupları Youtube’un en ünlü videoları ve hesaplarını ele geçirdiler.

YouTube platformunda bir kez daha hacker fırtınası esiyor. Bir kez daha saldırıya geçen hack grupları Youtube’un en ünlü videoları ve hesaplarını ele geçirdiler. Ele geçirilen bu hesaplar arasında dünyaca ünlü Chris Brown, Shakira, DJ Snake, Selena Gomez, Drake, Katy Perry, and Taylor Swift gibi şarkıcılar da mevcut. 

Adele, Shakira, Noughty Boy ve daha nice şarkıcının YouTube üzerinde en çok izlenen videoları hacklenirken, olay şimdiden YouTube platformunda da çok konuşulmaya başlandı. Üstelik sadece isim değişikliği değil, YouTube’un en çok izlenen videosu Despacito da platformdan silindi.

YouTube üzerinden “hacked by Prosox” yazıldığında kullanıcılar tarafından oluşturulan onlarca içerikte bu işlemlerin gerçekleştiğini görebiliyorsunuz. Henüz YouTube tarafında konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, şarkıların içeriğine dokunulmadığı, sadece isimlerinde önemli değişiklikler yapıldığını görülmekte. 

YouTube tarihinin en çok izlenen videosu Despacito ise tamamen silindi.  Olaydan etkilenen tüm hesapların sadece dünyaca ünlü şarkıcılara ait VEVO hesapları olduğu görülüyor.

Kaynak: Teknolojioku

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.