YouTube'dan flaş güncelleme! Yeni tasarım için denemeler başladı!

YouTube'dan flaş güncelleme! Yeni tasarım için denemeler başladı!

Google’dan YouTube yorumları için yeni tasarım

YouTube böylece, içerik üreticilerin izleyicilerle daha kolay iletişime geçebilmek için yorumlar bölümünü daha kolay kullanılabilir hale getirecek. Google’ın YouTube arayüzünde yeni bir yorumlar tasarımı denediği ortaya çıktı. Şu anda, Android YouTube uygulamasında, yorum yapmak için bir yoruma dokunmanız gerekiyor. Böylece diğer yorumları görüp aynı zamanda videoya yorum ekleyebiliyorsunuz.

Android için denenen yeni tasarım, videonun altına hızlıca yorum eklemenizi sağlayacak. Yani diğer yorumları görmek zorunda kalmadan kendi yorum ekleyebileceksiniz. Bu yeni YouTube tasarımı Android Police tarafından keşfedildi. Eğer diğer yorumları görmek isterseniz, bu hızlı yanıtın yanında yer alan tüm yorumları gör tuşu devreye giriyor. Bu yorum ekranının yanında tüm yorumların sayısını görmek de mümkün.

YouTube, yorum bölümü için bunun dışında iki ayrı tasarım daha deniyor. Bu tasarımlardan birinde oklarla yorumları görüntüleyebiliyorsunuz. Diğer tasarım ise e tüm yorumları görüntülemenizi sağlayan bir düğmeyi içeriyor.

Google, Nisan 2020’de uygulamanın yorumlar bölümüne daha kolay erişilebilmesi için değişiklikler yaptı. Google için bu değişim yeterli gelmemiş gibi. Şu an için bu yeni yorum ekranı tasarımı beta testinde. Bu betanın bazı YouTube beta kullanıcılarında görüldüğü de ortaya çıktı. Bu denemelerin gerçek tasarım haline gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

basliksiz-1-135.jpg

YouTube için yorumlar, platformun en önemli özelliklerinden biri. Kullanıcıların yorumlara kolay erişimi ve içerik üreticilerle daha fazla etkileşime girmesi Google için büyük önem taşıyor. Son yıllarda mobil internet kullanımının artması da Google’ın YouTube uygulamasına ağırlık vermesini sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.